Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Niespodzianka: „polski Skyrim” otrzymał nowy, darmowy dodatek. Tainted Grail: The Fall of Avalon wypiękniało, a dwie klasy postaci doczekały się wielkich zmian

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
20.07.2026 20:39
Morena
1
1
odpowiedz
Morena
1
Chorąży

Najwyższa chyba pora aby w końcu to nabyć drogą kupna, bardzo ładnie wspierają ten tytuł, jestem pod wrażeniem 🙂

20.07.2026 20:49
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Astral Persecutor
23
Pretorianin

A co to jest polski Skyrim?

post wyedytowany przez Astral Persecutor 2026-07-20 20:49:23
21.07.2026 00:45
prawdziwy
2.1
odpowiedz
prawdziwy
40
Konsul

Astral Persecutor a nawet lepsze od elder scrolls.

20.07.2026 21:11
3
odpowiedz
Szark
21
Chorąży

Dawać fizyka Panowie, gierka skończona już dawno z DLC na ps5. Teraz robię drugie podejście na PC i chętnie nabyłbym fizyka na konsole, a na switcha 2 to już w ogóle bajka by była.

20.07.2026 21:14
4
odpowiedz
luq8912
51
Pretorianin

nice

20.07.2026 21:42
5
odpowiedz
1 odpowiedź
LokalnyRzezimieszek
19
Generał

Chwalą się tym Ultra+ ale o ulepszeniu jakości tekstur, materiałów i shaderów im się zapomniało, tak samo o optymalizacji, bo ta nadal jest przeciętna.

21.07.2026 00:44
prawdziwy
5.1
odpowiedz
prawdziwy
40
Konsul

Optymalizacja ogólnie jest dobra, poza jedną opcją, która potrafi zmniejszyć wydajność o 30/45%, a chodzi mianowicie o ustawienia zieleni, greens czy jak to się tam nazywa.
Drzewa, rośliny, zieleń — to nawet na normal ustawieniach, pożera wydajność jak szalone z niewiadomych przyczyn.
Jest na ten temat już trochę na ich Steam community. Bugów ogólnie nie spotkałem a gra sama w sobie jak dla mnie lepsze od elder scolls.

20.07.2026 22:58
6
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Kadrion
53
Pretorianin

proszę nie obrażać tej gry i nie nazywać jej więcej skyrimem.

21.07.2026 08:31
6.1
odpowiedz
damianekhaha89
19
Legionista

Kadrion Szczególnie że twórcy sami mówili że to bardziej oblivion

21.07.2026 00:25
7
odpowiedz
TheFrediPL
120
Generał

W sumie może czas wrócić, grałem na premiere i gra miała bolączki(np brak kwesti artura po pierwszym akcie), ale była bardzo fajna.

21.07.2026 06:16
8
odpowiedz
1 odpowiedź
CyberKiller
9
Legionista

System walki jest w tym jakiś koszmarny. Próbowałem demo i dałem spokój na drugim przeciwniku, jeszcze pierwszy zombie jakoś się dał zabić, ale drugi miażdży. Ta gra sama nie wie czy chce być Elder Scrolls czy Soulsami.

21.07.2026 06:41
8.1
odpowiedz
Samaritan
39
Generał

CyberKiller nie jest dużo trudniejsza od wspomnianego Skyrima, demo to zresztą zamrożona wczesna wersja, więc może to jakiś bug. Natomiast później walka jest dość żmudna i mnie odrzuciła gdzieś w połowie gry. Miałem zrobić chwilową przerwę, a od pół roku już nie wróciłem. I nawet nie chodzi o trudność, co po prostu każda walka wygląda tak samo i pętla rozgrywki jest dość ograniczona, a motyw Umierającej Ziemi nie jara mnie na tyle, żeby to zrekompensować. Chociaż sama fabuła jest w porządku.

21.07.2026 08:18
WeCreateWorlds
9
odpowiedz
WeCreateWorlds
15
Konsul

Support post-premierowy tej gry jest na prawdę na wysokim poziomie. Dostaliśmy sporo dobra, którego być nie musiało. Choć trzeba też uczciwie powiedzieć, że przebudowa aktu 3 to było coś, czego nie zdążyli dowieźć na premierę i akurat byli trochę nam winni.

Ogólnie jest to moim zdaniem jedna z najlepszych polskich produkcji ostatnich lat.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl