Nagła premiera niczego dobrego nie zwiastuje. Jak miałem tego typu produkcje na liście życzeń, które zaliczyły nagłą premierę bez żadnych zapowiedzi okazywały się crapami.
No tego to się nie spodziewałem, ale raczej poczekam. Od dema aż takie wiele czasu nie minęło, ale było dla mnie bardzo złe.
Klimat fajny wymagania gry z czapy aż szok jechany UE5. Ta gra będzie króciutka oraz zabugowana. Spuścili się z kasy więc wydają to co już jest, a aktualizacje może się pojawią. W demie było tyle rzeczy do zmiany, że szok i wątpię, aby w tak krótkim czasie oni cokolwiek zrobili należycie.
W sumie po ostatnich zapowiedział było do przewidzenia, że niestety ale to się nie uda, szkoda.
Trend Piranha Bytes polegał na tym, że robili tym gorsze gry, im więcej do powiedzenia miał Björn Pankratz.
Polegając na tym trendzie, można było dojść do wniosku, że jego autorskie dzieło będzie koszmarnym crapem i, sądząc po ocenach, intuicja mnie nie zawiodła.
Trend Piranha Bytes polegał na tym, że robili tym gorsze gry, im więcej do powiedzenia miał Björn Pankratz.
Co za bzdura xD