Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Nie czekali na gamescom. Konami publikuje prawie 20 minut czystej rozgrywki z Silent Hill: Townfall

Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz
20.08.2026 14:03
Wronski
1
odpowiedz
Wronski
43
Senator

Ta gra przypomina a Quiet Place the road ahead

20.08.2026 14:15
NewGravedigger
2
2
odpowiedz
5 odpowiedzi
NewGravedigger
211
spokooj grabarza

Ilosc reklam na tym portalu powoduje, że odechciewa się cokolwiek czytać

20.08.2026 18:55
Bukary
2.1
1
odpowiedz
Bukary
251
Legend
MAX

NewGravedigger

Ja naprawdę chciałem GOL-a wspierać i korzystałem z serwisu bez adblokera. Ale wczoraj przelała się czara goryczy. Serwisu po prostu nie dało się już normalnie czytać. Zamiast konsumować treści i redagować wpisy, musiałem się bawić w minigierkę polegająca na ubijaniu kolejnych wyskakujących okienek, które uniemożliwiały czytanie i pisanie. Na komórce nie dało się (dosłownie: nie dało się) korzystać z GOL-a. Tragedia.

Chyba byłem jednym z ostatnich, który tu wchodził bez zabezpieczenia. ;)

post wyedytowany przez Bukary 2026-08-20 18:55:58
20.08.2026 18:59
NewGravedigger
2.2
1
odpowiedz
NewGravedigger
211
spokooj grabarza

Bukary No ja też mówię o wersji na komórce. Podczas próby czytania wyskoczyła mi najpierw jedna wielka na cały ekran, jedna mała z prawej strony i dwie przed oglądaniem filmu. Po prostu wyszedłem z zakładki.

Widzę, że cenzura nie śpi, bo jeden z użytkowników polecał przeglądarkę brave i cyk, nie ma jego komentarza.

20.08.2026 19:03
Bukary
2.3
odpowiedz
Bukary
251
Legend
MAX

NewGravedigger

Niestety, wczoraj zaznajomiłem się z Brave. Życie stało się prostsze. Szkoda. Bo naprawdę wiele byłem w stanie wybaczyć GOL-owi. Gdybym musiał ubić jedno-dwa okienka, to pewnie bym zacisnął zęby. Ale to był jakiś armagedon reklam.

post wyedytowany przez Bukary 2026-08-20 19:03:33
26.08.2026 01:25
tynwar
2.4
odpowiedz
tynwar
106
Legend

o rany, no to niewesoło, nawet nie wiem jaki to musiał być duży problem z tymi reklamami :D.

26.08.2026 23:11
Link
2.5
odpowiedz
Link
40
Senator

Bukary Zgadzam się z Tobą. Właśnie GryOnline był jednym z powodów, który byłem zmuszony do zainstalowanie AdBlock.

Dzisiejszy Internet to wołanie o pomstę do nieba.

20.08.2026 14:39
SnakePlissken
3
odpowiedz
SnakePlissken
230
Ulubieniec forum Claude
MAX

Wystarczy mi gameplay który już widziałem 2 tygodnie temu.

20.08.2026 18:45
4
odpowiedz
LokalnyRzezimieszek
19
Generał

To koło Silent Hill nie stało. Zwykły walking sim, z elementami walki i horroru z na siłę doklejoną nazwą Silent Hill.
Jeśli to będzie jeszcze gorsze niż Silent Hill Feminist to czapki z głów dla Konami, bo znowu uwalą serię tak jak w przeszłości, robiąc dokładnie to samo.

20.08.2026 18:50
Last_Redemption
5
odpowiedz
Last_Redemption
69
Senator

Slabo to wyglada

20.08.2026 19:19
Persecuted
6
odpowiedz
Persecuted
170
Adeptus Mechanicus

Świetne to, małomiasteczkowy, brytyjski klimat aż wylewa się z ekranu.

23.08.2026 21:43
WolfDale
7
odpowiedz
WolfDale
110
~sv_cheats 1

Dopiero dzisiaj znalazłem chwilę czasu aby obejrzeć rozgrywkę i szczerze mówiąc nawet mi się podoba, bo na pewno będę śledził i być może kupię jeszcze w tym roku. Podoba mi się patent na rozwinięcie radia i teraz mamy przenośny telewizor z funkcją radia, a klimat też fajny. No na pewno wolę bardziej "nasze" czasy niż to co zaserwowali w Silent Hill f, aczkolwiek nie oceniam bo mam ale jeszcze nie miałem przyjemności przejść.

25.08.2026 20:43
NOWAHUTANACZASIE
8
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
30
Generał

Przecież to w ogógle nie wygląda jak SH, mogli z tego zrobić inną grę, ale no tak, nazwa marki zobowiązuje:)

Forum Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl