Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do opinii: Nie będę tęsknił za Destiny 2. Ale pierwsze Destiny dało mi coś, czego nie powtórzyła żadna strzelanka

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
01.07.2026 18:05
Janczes
1
odpowiedz
Janczes
252
You'll never walk alone

tak w skrócie: bedzie mozna w to jeszcze grac czy nie? czy obie gry mają kampanie ktora mozna przejsc offline?

01.07.2026 18:41
DM
1.1
odpowiedz
DM
239
AFO Neptune

GRYOnline.plTeam

Janczes można grać, serwery działają nawet w jedynce. Możesz przejść kampanię solo, ale nie offline - musisz byc połączony z netem

02.07.2026 01:40
Snow64
1.2
odpowiedz
Snow64
21
Chorąży

Janczes Destiny 1 działa, przechodziłem w grudniu dodatki na Xboxie One, tylko serwery hubów nie były zbyt stabilne, co trochę irytowało, ale to znany problem jedynki, trzeba próbować wejść do skutku i szybko załatwić co trzeba, same misje działały stabilnie, nie wiem jak rajdy, bo nie mam Game Passa, więc nie mogę w nie grać i nie wszystko przez to przeszedłem, ale losowi gracze w swobodnym chodzeniu po mapie normalnie się z tego co pamiętam pojawiali, nawet czasem chwilę razem biegaliśmy, więc chyba rajdy też są stabilne. Ale musisz być cały czas połączony z serwerami. Według mnie najlepszą kampanią było Rise of Iron. Gorzej z Destiny 2, bo tam niedługo po zakończeniu współpracy z Activision Bungie systematycznie usuwało całą zawartość fabularną, bo stwierdziło, że gra jest za duża, w tym zawartość z DLC, jakby nie mogli jej zostawić jako opcjonalną dodatkową zawartość do pobrania i kto by chciał by miał Destiny 2 ważące kilkaset GB, ale z wszystkim. To był powód czemu mnie Destiny 2 nigdy nie wciągnęło, bo niestety nie zdążyłem w nie zagrać gdy jeszcze wszystko było dostępne, a później to trochę straciło sens dla mnie, więc mało w nie grałem.

01.07.2026 21:53
VoidCosmonaut
2
2
odpowiedz
5 odpowiedzi
VoidCosmonaut
9
Pretorianin

A ja będę tęsknił za obiema. W obu po grubo ponad 1000h. Za BungLe nie będę tęsknił. Niech się przebranżują oficjalnie na NGO wspierające LGHDTVQQRYQ+

01.07.2026 22:18
Kwisatz_Haderach
2.1
5
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
28
GIT GUD or die trying

VoidCosmonaut Tak bardzo cie to straszy co noc, ze musiales tutaj wcisnac? Co ma piernik do wiatraka? Oprocz twoich fobii oczywiscie.

02.07.2026 08:50
HETRIX22
2.2
3
odpowiedz
HETRIX22
224
PLEBS

Kwisatz_Haderach Nie podoba mu się to, więc czemu miałby o tym nie napisać? Mnie się nie podoba twój komentarz i też napiszesz że mam Kwisofobie Haderacha?

02.07.2026 14:52
VoidCosmonaut
2.3
2
odpowiedz
VoidCosmonaut
9
Pretorianin

Kwisatz_Haderach Wy lewaki i wasze "fobie" lol. Ty naprawdę wierzysz w to, że my się "ich" boimy? Przecież ogromna większość z nich to zniewieściali "jednostrzałowcy".
Jedyne czego się boimy to brak normalności i propagowanie wynaturzeń co z naukowego punktu widzenia jest bardzo szkodliwe dla naszego gatunku.

02.07.2026 21:25
Kwisatz_Haderach
2.4
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
28
GIT GUD or die trying

Via Tenor

VoidCosmonaut No coz jestem pewny ze z "naukowego (lol tys widziol nauke jak swinia niebo) punku widzenia", ty jestes o wiele bardziej szkodliwy niz te "wynaturzenia".

No i powtorze... co to ma do Destiny2 klaunie? Oprocz tego ze wszedzie sie musisz to wcisnac bo masz fobie. I tak jak najbedziej sie boisz. Strach to doskladnia ta emocja ktora tu widze. Strach zamaskowany "kozakowaniem" i graniem w necie madrzejszego niz sie jest w rzeczywistosci.

"jednostrzalowcu"... samo uzycie tego slowa daje tyle informacji o piszacym. Kapturek na glowe i na ulice prawilny kolezko! Dobry przekaz leci!
"Prawilni Wielostrzalowcy" beda nam dyktowac co jest lepsze dla gatunku ludzkiego i co jest normalne. Ta juz... chyba u ciebie w bloku na osiedlu lol.

xD kek

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-07-02 21:31:33
03.07.2026 02:08
VoidCosmonaut
2.5
odpowiedz
VoidCosmonaut
9
Pretorianin

Kwisatz_Haderach Przecież fundamentalnie homoseksualizm nie jest dobry dla gatunku ludzkiego bo nie sprawia, że gatunek się rozmnaża. Jakbyś "jednostrzałowcu" chodził do szkoły i uważał na naukach ścisłych (tu idę o zakład, że jesteś humanista. Jakiś socjolog czy jakiś inny bezużyteczny kierunek. Ewentualnie sam jesteś LGHDTV) to byś wiedział, że WSZELKIE FORMY ŻYCIA jakie znamy dążą do reprodukcji.

post wyedytowany przez VoidCosmonaut 2026-07-03 02:09:30
01.07.2026 22:21
Kwisatz_Haderach
3
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
28
GIT GUD or die trying

Gralem az za duzo w dwojeczke, zreszta po poleceniu przez osobnika z tego forum. :)

Stosunek ja (gracz) - bungie nigdy rozowy nie byl, ale jak zaczeli mi usuwac kontent (a jak sobie lubialem po planetach sekretow szukac) to poszlo szybkie "do bramy i sie nie znamy". Shadowkeep ogralem cale, BEyond Light jescze chyba kupilem ale juz nie bylo chemii miedzy nami. POtem juz nie bylo niczego.

Szkoda.

Niesamowity worldbuilding i lore. Rase Vex uznaje za jeden z najciekawszych konceptow w growym Sci-Fi.
Superowy gameplay. Zorane przez exekow (razem z cala firma).
A mozna inaczej, wystarczy spojrzec na Warframe.

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-07-01 22:24:07
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl