Komentarze do wiadomości: Ni z gruszki, ni z pietruszki Sony podało datę premiery Marvel’s Wolverine. Dystans od GTA 6 wydaje się rozsądny

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
24.02.2026 18:21
1
3
odpowiedz
Darek1785
6
Konsul

Śmieszne Sony nie dało premiery te kilka dni temu na State of Play tylko tak teraz w tygodniu z czterech liter wyciągnęli premierę aby choć trochę ucichło zamknięcie Bluepoint Games, że też takie korporacje mają fanatyków które żonglują nastrojami graczy jak małpami w cyrku.

post wyedytowany przez Darek1785 2026-02-24 18:22:05
24.02.2026 18:45
Metaverse
1.1
Metaverse
83
Senator
24.02.2026 19:39
😂
1.2
LokalnyRzezimieszek
14
Generał

Darek1785 Tym bardziej że już chodzą pogłoski, że Sony zapowie kolejny Remaster/Remake

24.02.2026 19:55
FAS-ACA3
1.3
FAS-ACA3
9
Centurion

LokalnyRzezimieszek Astro bot albo LEGO horizon remastered, może Concord remastered, the last of us re-remastered.

24.02.2026 18:28
Last_Redemption
😒
2
1
odpowiedz
6 odpowiedzi
Last_Redemption
62
Senator

Eee nie wiem, chyba już się wypaliłem growo totalnie, bo totalnie mnie te nowości nie jaraja

Nawet nowe RE jakoś mnie nie ekscytuje, a co dopiero Wolverine

post wyedytowany przez Last_Redemption 2026-02-24 18:28:52
24.02.2026 18:48
Dead Men
2.1
Dead Men
194
Senator

Last_Redemption też tak miałem swego czasu AAA kompletnie mnie nie obchodziły a jak już grałem nie sprawiały frajdy, za to w indory i gry AA jakoś mi się grało całkiem ok i sprawiały mi radochę.

24.02.2026 19:02
NOWAHUTANACZASIE
2.2
NOWAHUTANACZASIE
23
Konsul

Via Tenor

Remake Maxa Payne'a cię podkręci. Ale trochę tylko. Jest, może być , taki czas, że gry już tak nie jarają, ale to nie chodzi o gry per se, ani nic z zewnątrz, chodzi o to co sie zadziewa wewnątrz nas. Ujmę to tak, bo nie będe robił wykładu;) Jak sie dba o swój dobrostan mentalno psychiczny i szczęście to wiele rzeczy jara i cieszy cię chocby się miało 120 lat:) no i oczywiście vice versa. Jak się zapuści mentalnie ''o, to już starość'' , '' starość nie radość , ''to już taki wiek'' + do tego dekadencja/pesymizm, to choroby i negatywne stany emocjonalne lubią takie podłoże xd

24.02.2026 19:44
cycu2003
2.3
cycu2003
258
Legend

Być może się mylę ale narazie, z tego gameplaya co był, to wygląda jak zwykła sieka. To nic dziwnego, że Cię nie rusza.

24.02.2026 20:24
Last_Redemption
2.4
Last_Redemption
62
Senator

No tylko tego rimejku to sie predko nie doczekamy raczej

Ja bym sie jarał chyba nowym Punisherem, ten z 2005 roku byl strasznie niedoceniony, gdyby ktos zrobil cos w ten desen, ale z lepszym wykonaniem, fabułą to byłby mega hit

24.02.2026 20:26
2.5
toyminator
95
Senator

Last_Redemption Mam podobnie od lat. Mega chciałem zagrac w gry sony jak wychodziły. Wiele gier na liście do nadrabiania. Bardzo chciałem mieć nowy PC żeby w końcu to wszystko ograć. I jakoś nagle, z dwa lata temu, przestało mnie wiele rzeczy obchodzić. Może śmierć babci, może depresja, albo mimo wszystko przesyt wszystkim i przebodźcowanie. Teraz w zasadzie wszystko kupione pod nowy PC. I szczerze? nie czuję parcia. Nie chce mi się grać w większość, nawet tego PC mi się złożyć nie chce XD Jedynie Wiedźmin 3 i RDR 2 tak na pewno chcę ograć,clair obscur i Kingdom come bo to coś innego. A z zapowiedzi głównie GTA 6 i trochę gier, tak jak Wolverine na liście...ale jakoś na żadną nie czekam. Jeszcze ewentualnie Wiedźmin 4...może to wiek...albo że tyle tego jest, a czasu coraz mniej. A jak zapowiadali Wolverine to się jarałem. Dziwne.

24.02.2026 20:51
2.6
1
forzaroma
94
Konsul

Oj panowie, życzę dalszej satysfakcji z giereczkowa :)

U mnie bardzo dobrze działa granie tylko w gry, które naprawdę dają mi duży 'fun'. Przechodzę mało gier w roku, ale zazwyczaj są to już konkrety na które czekam i nie szkoda mi mojego czasu.

24.02.2026 18:57
NOWAHUTANACZASIE
3
1
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
23
Konsul

Via Tenor

Też zrobią taką woke przewrotkę jak Spiderman 2? xd
;)
To tak pół żartem ,pół serio. Mam nadzieję że zrobią to z pazurem, a nie postacie ciapy, celowo brzydkie bohaterki , wszyscy nazdzwyczaj grzeczni, nienataralnie grzeczni, po uniwerystecie różnorodności xd

Cholera uwielbiam mieć z tego tematu bekę, uwielbiam:) Mam nadzieję tylko żeby GTA mi nie spaprali czyt. zbytnio nie ugrzecznili.

post wyedytowany przez NOWAHUTANACZASIE 2026-02-24 19:06:48
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl