Śmieszne Sony nie dało premiery te kilka dni temu na State of Play tylko tak teraz w tygodniu z czterech liter wyciągnęli premierę aby choć trochę ucichło zamknięcie Bluepoint Games, że też takie korporacje mają fanatyków które żonglują nastrojami graczy jak małpami w cyrku.
Eee nie wiem, chyba już się wypaliłem growo totalnie, bo totalnie mnie te nowości nie jaraja
Nawet nowe RE jakoś mnie nie ekscytuje, a co dopiero Wolverine
Via Tenor
Remake Maxa Payne'a cię podkręci. Ale trochę tylko. Jest, może być , taki czas, że gry już tak nie jarają, ale to nie chodzi o gry per se, ani nic z zewnątrz, chodzi o to co sie zadziewa wewnątrz nas. Ujmę to tak, bo nie będe robił wykładu;) Jak sie dba o swój dobrostan mentalno psychiczny i szczęście to wiele rzeczy jara i cieszy cię chocby się miało 120 lat:) no i oczywiście vice versa. Jak się zapuści mentalnie ''o, to już starość'' , '' starość nie radość , ''to już taki wiek'' + do tego dekadencja/pesymizm, to choroby i negatywne stany emocjonalne lubią takie podłoże xd
Być może się mylę ale narazie, z tego gameplaya co był, to wygląda jak zwykła sieka. To nic dziwnego, że Cię nie rusza.
No tylko tego rimejku to sie predko nie doczekamy raczej
Ja bym sie jarał chyba nowym Punisherem, ten z 2005 roku byl strasznie niedoceniony, gdyby ktos zrobil cos w ten desen, ale z lepszym wykonaniem, fabułą to byłby mega hit
Oj panowie, życzę dalszej satysfakcji z giereczkowa :)
U mnie bardzo dobrze działa granie tylko w gry, które naprawdę dają mi duży 'fun'. Przechodzę mało gier w roku, ale zazwyczaj są to już konkrety na które czekam i nie szkoda mi mojego czasu.
Via Tenor
Też zrobią taką woke przewrotkę jak Spiderman 2? xd
;)
To tak pół żartem ,pół serio. Mam nadzieję że zrobią to z pazurem, a nie postacie ciapy, celowo brzydkie bohaterki , wszyscy nazdzwyczaj grzeczni, nienataralnie grzeczni, po uniwerystecie różnorodności xd
Cholera uwielbiam mieć z tego tematu bekę, uwielbiam:) Mam nadzieję tylko żeby GTA mi nie spaprali czyt. zbytnio nie ugrzecznili.