Komentarze do wiadomości: Ni z gruszki, ni z pietruszki Sony podało datę premiery Marvel’s Wolverine. Dystans od GTA 6 wydaje się rozsądny

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
24.02.2026 18:21
1
11
odpowiedz
Darek1785
8
Konsul

Śmieszne Sony nie dało premiery te kilka dni temu na State of Play tylko tak teraz w tygodniu z czterech liter wyciągnęli premierę aby choć trochę ucichło zamknięcie Bluepoint Games, że też takie korporacje mają fanatyków które żonglują nastrojami graczy jak małpami w cyrku.

post wyedytowany przez Darek1785 2026-02-24 18:22:05
24.02.2026 18:57
NOWAHUTANACZASIE
3
5
odpowiedz
5 odpowiedzi
NOWAHUTANACZASIE
25
Generał

Via Tenor

Też zrobią taką woke przewrotkę jak Spiderman 2? xd
;)
To tak pół żartem ,pół serio. Mam nadzieję że zrobią to z pazurem, a nie postacie ciapy, celowo brzydkie bohaterki , wszyscy nazdzwyczaj grzeczni, nienataralnie grzeczni, po uniwerystecie różnorodności xd

Cholera uwielbiam mieć z tego tematu bekę, uwielbiam:) Mam nadzieję tylko żeby GTA mi nie spaprali czyt. zbytnio nie ugrzecznili.

post wyedytowany przez NOWAHUTANACZASIE 2026-02-24 19:06:48
24.02.2026 18:21
1
11
odpowiedz
Darek1785
8
Konsul

Śmieszne Sony nie dało premiery te kilka dni temu na State of Play tylko tak teraz w tygodniu z czterech liter wyciągnęli premierę aby choć trochę ucichło zamknięcie Bluepoint Games, że też takie korporacje mają fanatyków które żonglują nastrojami graczy jak małpami w cyrku.

post wyedytowany przez Darek1785 2026-02-24 18:22:05
24.02.2026 18:45
Metaverse
1.1
2
Metaverse
85
Senator
24.02.2026 19:39
😂
1.2
LokalnyRzezimieszek
16
Generał

Darek1785 Tym bardziej że już chodzą pogłoski, że Sony zapowie kolejny Remaster/Remake

24.02.2026 19:55
1.3
G'nvi-oth_NPC
11
Centurion

LokalnyRzezimieszek Astro bot albo LEGO horizon remastered, może Concord remastered, the last of us re-remastered.

25.02.2026 10:01
Kwiliniosz
1.4
Kwiliniosz
82
Generał

FAS-ACA3 marathon remaster. Będą pierwszymi, którzy zremasteruja grę, która jeszcze nie wyszła.

24.02.2026 18:28
Last_Redemption
😒
2
2
odpowiedz
7 odpowiedzi
Last_Redemption
64
Senator

Eee nie wiem, chyba już się wypaliłem growo totalnie, bo totalnie mnie te nowości nie jaraja

Nawet nowe RE jakoś mnie nie ekscytuje, a co dopiero Wolverine

post wyedytowany przez Last_Redemption 2026-02-24 18:28:52
24.02.2026 18:48
Dead Men
2.1
Dead Men
196
Senator

Last_Redemption też tak miałem swego czasu AAA kompletnie mnie nie obchodziły a jak już grałem nie sprawiały frajdy, za to w indory i gry AA jakoś mi się grało całkiem ok i sprawiały mi radochę.

24.02.2026 19:02
NOWAHUTANACZASIE
2.2
1
NOWAHUTANACZASIE
25
Generał

Via Tenor

Remake Maxa Payne'a cię podkręci. Ale trochę tylko. Jest, może być , taki czas, że gry już tak nie jarają, ale to nie chodzi o gry per se, ani nic z zewnątrz, chodzi o to co sie zadziewa wewnątrz nas. Ujmę to tak, bo nie będe robił wykładu;) Jak sie dba o swój dobrostan mentalno psychiczny i szczęście to wiele rzeczy jara i cieszy cię chocby się miało 120 lat:) no i oczywiście vice versa. Jak się zapuści mentalnie ''o, to już starość'' , '' starość nie radość , ''to już taki wiek'' + do tego dekadencja/pesymizm, to choroby i negatywne stany emocjonalne lubią takie podłoże xd

24.02.2026 19:44
cycu2003
2.3
1
cycu2003
260
Legend

Być może się mylę ale narazie, z tego gameplaya co był, to wygląda jak zwykła sieka. To nic dziwnego, że Cię nie rusza.

24.02.2026 20:24
Last_Redemption
2.4
1
Last_Redemption
64
Senator

No tylko tego rimejku to sie predko nie doczekamy raczej

Ja bym sie jarał chyba nowym Punisherem, ten z 2005 roku byl strasznie niedoceniony, gdyby ktos zrobil cos w ten desen, ale z lepszym wykonaniem, fabułą to byłby mega hit

24.02.2026 20:26
2.5
toyminator
97
Senator

Last_Redemption Mam podobnie od lat. Mega chciałem zagrac w gry sony jak wychodziły. Wiele gier na liście do nadrabiania. Bardzo chciałem mieć nowy PC żeby w końcu to wszystko ograć. I jakoś nagle, z dwa lata temu, przestało mnie wiele rzeczy obchodzić. Może śmierć babci, może depresja, albo mimo wszystko przesyt wszystkim i przebodźcowanie. Teraz w zasadzie wszystko kupione pod nowy PC. I szczerze? nie czuję parcia. Nie chce mi się grać w większość, nawet tego PC mi się złożyć nie chce XD Jedynie Wiedźmin 3 i RDR 2 tak na pewno chcę ograć,clair obscur i Kingdom come bo to coś innego. A z zapowiedzi głównie GTA 6 i trochę gier, tak jak Wolverine na liście...ale jakoś na żadną nie czekam. Jeszcze ewentualnie Wiedźmin 4...może to wiek...albo że tyle tego jest, a czasu coraz mniej. A jak zapowiadali Wolverine to się jarałem. Dziwne.

24.02.2026 20:51
2.6
2
forzaroma
96
Konsul

Oj panowie, życzę dalszej satysfakcji z giereczkowa :)

U mnie bardzo dobrze działa granie tylko w gry, które naprawdę dają mi duży 'fun'. Przechodzę mało gier w roku, ale zazwyczaj są to już konkrety na które czekam i nie szkoda mi mojego czasu.

24.02.2026 23:59
tynwar
2.7
tynwar
101
Legend

NOWAHUTANACZASIE raczej to przez to, że dzisiejsze gry nie zapewniają takiej zabawy co kiedyś. Kiedyś grafika czy treść multi to nie była ścisła topka priorytetów, najważniejsza była zabawa płynąca z gier, więc skupiano się na aspektach takich jak fabuła, świat, gameplay itd. Oczywiście zależnie od gatunku, więc niektóre elementy miały większy priorytet, a inne mniejszy. Jednak obecnie to grafika i treść multi są ważniejsze, więc gry przestały bawić, bo nie samym multi czy grafiką można bawić.

Last_Redemption o, ja tego punishera też ograłem i mi się całkiem podobało. A raczej nie było łatwo znaleźć grę adaptację filmu, gdy w tamtych czasach naprawdę bardzo dobrze robiono gry adaptacje filmów. Ile ja to takich gier z tamtego okresu zagrałem, zdecydowana większość była super. Min. lotr powrót króla, pierwsze części harryego pottera, kroniki riddicka itd.

toyminator last_redemption
też tak mam, jednak to tylko dlatego, że jestem po prostu mądrzejszy i bardziej świadomy, więc widzę co się odwala i wiem, że większość nowych gier to nie są gry, które tworzono, tak by frajda była w nich najważniejsza. A przecież o to chodzi w grach, dziś to zatracono i zapomniano o tym, szczególnie w studiach korporacyjnych, gdzie nie ma swobody w tworzeniu, a produkcję nadzorują dyrektorzy, szefowie i inni podobni ludzie, którzy kierują tworzeniem gry bez wiedzy o tworzeniu gier mając tylko jeden cel czyli maksymalizacja zysków.
Dlatego od dawna nie jarają mnie takie gry jak te wychodzące od blizzarda jak np. diablo 4, które i tak od początku mnie nie interesowało, bo było pod multiplayer, ubisoftu np. najnowsze asasyni, które stały się wtórne jak nie wiem co, ea lub bioware, które jak cała reszta od lat nie dowoziły odkąd gdy zaczęły się skupiać na multi (głównie ea, aczkolwiek bioware też gdy robiło anthema) czy ostatnio lgbt i nie są już w stanie stworzyć kolejnej dobrej gry itd. Za to niektóre studia wciąż mają moją uwagę, min. cdpr, rockstar, bo ostatnio wciąż dowożą jakoś, a także parę innych studiów należących do sony, choć chyba wszystkie zostały już zamknięte, ewentualnie techland, które jako tako jeszcze jakoś radzi i parę innych studiów.

Ostatecznie ja wciąż mam co grać, ciągle mam skąd czerpać frajdę. Jednak to głównie starszy gry potrafią zapewniać mi zabawę.

Po prostu zmieniła się filozofia w tworzeniu gier.

24.02.2026 18:57
NOWAHUTANACZASIE
3
5
odpowiedz
5 odpowiedzi
NOWAHUTANACZASIE
25
Generał

Via Tenor

Też zrobią taką woke przewrotkę jak Spiderman 2? xd
;)
To tak pół żartem ,pół serio. Mam nadzieję że zrobią to z pazurem, a nie postacie ciapy, celowo brzydkie bohaterki , wszyscy nazdzwyczaj grzeczni, nienataralnie grzeczni, po uniwerystecie różnorodności xd

Cholera uwielbiam mieć z tego tematu bekę, uwielbiam:) Mam nadzieję tylko żeby GTA mi nie spaprali czyt. zbytnio nie ugrzecznili.

post wyedytowany przez NOWAHUTANACZASIE 2026-02-24 19:06:48
24.02.2026 22:50
Grifter
3.1
3
Grifter
54
Konsul

NOWAHUTANACZASIE Ty to musisz mieć kompleksy chłopie :)

24.02.2026 23:42
NOWAHUTANACZASIE
😁
3.2
3
NOWAHUTANACZASIE
25
Generał

Via Tenor

Grifter
A potrafisz czytać ze zrozumieniem? Napisałem, że mam beke z tego:) Sugerując komuś kompleksy raczej pokazuje, że sam jesteś ich posiadaczem. To, że obgryzasz paznokcie (jeśli mówisz z tym serio) potwierdza jedynie ten fakt, więc może mógłbyś rozważyć zajęcie się sobą xd

24.02.2026 23:51
Gandohar
3.3
2
Gandohar
34
Centurion

NOWAHUTANACZASIE typie jesteś po prostu irytujący z tą BEKĄ xD jak karaluch, nie jest jakoś bardzo szkodliwy, ale cięzko się ich pozbyć i powodują obrzydzenie

25.02.2026 11:06
DarthMadara
3.4
DarthMadara
2
Pretorianin

NOWAHUTANACZASIE Z jednej strony fajna beka jak na siłę robią różnorodność, ale też trochę przykro się patrzy jak z extra modeli Mary Jade zrobili młodocianą grażynę xD No ale kasę na sweet baby to każdy ma, przecież każdy gracz zabuli 350 zł za grę? prawda? Prawda....? XD a potem sztuczne mrożenie ceny przez 10 lat na PSSTORE  od wydania bo nie mogą kasy nazbierać xD

25.02.2026 13:06
3.5
Probitas
12
Chorąży

NOWAHUTANACZASIE A co mam było woke? Pytam się, bo jeszcze nie grałem w tę część. I jeszcze jedno: po co masz polityczny awatar na portalu o grach? xD

24.02.2026 22:51
Grifter
4
odpowiedz
Grifter
54
Konsul

Nie ma to jak pochlastać pazurami oponentów. 
Ja swoje obgryzam, więc nie mam jak. Niech zostaną mi te w grze z Rosomakiem przynajmniej.

24.02.2026 23:49
LukaszKukaszTm
5
odpowiedz
1 odpowiedź
LukaszKukaszTm
35
Pretorianin

To pewnie w 2028 wersja pc

25.02.2026 11:09
DarthMadara
5.1
DarthMadara
2
Pretorianin

LukaszKukaszTm Tak późno? coś ty, teraz $ony desperacko szuka hajsu bo wydali na masę szajsu, i premiera na PC max. rok półtora od wydania na konsolach. $ony jest takie pazerne, że od dawna zabił sens posiadania ich konsoli.

24.02.2026 23:59
Jeżowiec
6
odpowiedz
Jeżowiec
6
Chorąży

W końcu, zobaczymy, czy nie będzie kolorowy

26.02.2026 12:28
7
odpowiedz
1 odpowiedź
LokalnyRzezimieszek
16
Generał
Image

Dla przypomnienia, tak wygląda Jean Grey w tej grze. Obiekt miłosny Logana.
(A przynajmniej w wersji z przełomu 2024/2025)

26.02.2026 12:34
7.1
hahahuhiś
0
Legionista

Celowo zdjęcie, na którym prawie nic nie widać?

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl