Zaktualizowali również kartę na Steam i gra otrzyma polski dubbing oraz napisy. Warto o tym wspomnieć w newsie 😉
Pewnie zagram, ale szczerze mówiąc powrót do oryginalnej koncepcji i walka ze zwierzętami, a już w szczególności z dinozaurami kompletnie mnie nie kręci. Zmiana stylu gry na bardziej realistyczną w ostatniej trylogii dla mnie osobiście było dobrym kierunkiem. Zobaczymy, ale to co pokazali nie wywołało u mnie jakiegoś specjalnego przypływu pozytywnych emocji 😕 Liczę że chociaż zagadki będą fajne
To Tomb Raider: Catalyst będzie całkowicie nową odsłoną i prawdopodobnie kontynuatorem obecnej formuły.
Jakoś te stare TR mnie nie kręcą choć to gry z mojego dzieciństwa. Dlatego osobiście bardziej liczę na Catalyst, choć to też będzie raczej nowa gra, ale w starym stylu
Natomiast Tomb Raider: Catalyst ma być najnowszą przygodą Lary Croft, osadzoną po wydarzeniach z Tomb Raider: Underworld z 2009.
Twórcy chcą oficjalnie połączyć oryginalną serie, Legend Trilogy, oraz Survivor Trilogy w jeden wielki Timeline.

Na Switcha 2 też wychodzi :)
Ślicznie początek przyszłego roku wygląda pod tym względem obiecująco dodatek do Wiedźmina i Tomb Rider w kooperacji z polskim studiem.
Na Loaded.com ze 200 pln mniej wiecej będzie kosztować w przedsprzedaży.
Jezeli bedzie mniej przypominac Anniversary a bardziej klasyczne odslony, to jestem za.
Nie wiem czemu ale mi jej glos troche srednio pasuje, nie brzmi jak pyskata archeolog po 30-tce...
Zwiastun z polskim dubbingiem, o którym, sądząc po wyświetleniach, mało kto wie: https://www.youtube.com/watch?v=R2AsE3KMd9E
Nawet nieźle wygląda. Zobaczymy jak będzie się prezentować w finalnym produkcie a nie trailerze.