Świetne zestawienie! Mega szacun za wrzucenie tu Nine Sols i Fuga: Melodies of Steel 😍. To genialne, mało popularne gry z unikalnym klimatem i wymagającym gameplayem. Dorzuciłbym do listy jeszcze Night in the Woods za świetnie napisaną, dojrzałą i słodko-gorzką historię. Ktoś jeszcze grał w Fugę? Mnie ta produkcja emocjonalnie zniszczyła, a finał wgniata w fotel. Gra warta każdej minuty!
Ja bym dołożył Werewolf the Apocalypse Heart of the Forest, Brok the InvestiGator, Rock 'n' Roll will Never Die, Beyond the Edge of Owlsgard, Chicken Police, Inherit the Earth, Lost Ember, Nine Noir Lives, Untamed Tactics. Może jeszcze warunkowo (bo to wciąż EA) FoxTail. Nie wiem czy "najlepsze", ale myślę, że dostatecznie ciekawe i "futerkowe", żeby tu się znaleźć.
W ogóle w przygodówkach trochę by tego jeszcze było: Inspector Waffles, Detective Gallo, Lord Winklebottom Investigates itp. itd.
Do listy będzie pasowało Fur Fighters, Back to the Dawn, Black Myth Wukong, Kangurek Kao, Blinx: The Time Sweeper i Dragon's Dogma 2.
Jestem w sumie w szoku, że nie dałem tylu podstawowych tytułów, o których wspomnieliście.