No no! Mozna przejść się po statku w trakcie podróży? Chyba musze zainwestowac w PS5Pro żeby prawdziwie przeżyć to doświadczenie!
Po PC czas na PS, skończyłem
trzy lata temu prawie tezy tygodnie po premierze i tyle z tej gry.
Cena wydania standardowego wynosi 219 zł. - że co po 2 latach i to jeszcze crap ?
Za 21,90 zł to bym się jeszcze zastanowił... Ale pewnie można je wydać znacznie lepiej, także...
Wielką przemianę to powinny przejść fabuła, dialogi i wszystkie teksty w grze. To grafomaństwo najwyższej próby.
Próbowałem już Free Lanes. Ogólnie to zmian nie widać na pierwszy rzut oka - a to na ekranie wyboru mocy pojawił się przycisk do upgradu, a to w stacji pojawił się ten nowy komponent do tworzenia legendarek.
Co do obiecanego cruise mode, to faktycznie jest i działa, ale nie od samego początku gry (pojawia się dopiero w czasie pierwszej misji z Sarą). No i można wreszcie okrążyć planetę dookoła. Miałem wrażenie, że dotąd planety nie były 3D, tylko były to płaskie bitmapy wysokiej rozdzielczości w kształcie koła. Teraz już wydaje się, że są to legitne kule w 3D, co widać gdy je okrążamy.
Teraz muszę przetestować, jak działa generator losowych "wyspowych" POI na mapach planet. Ponoć miało być tego więcej, i bardziej zróżnicowane - bo miały dojść nowe typy POI (na screenach była jakaś wieża z wielką anteną).
Ja juz kupilem bo podoba ni sie gra ogram ten dodatek po pracy.
CCU na Steamie tak potężnie skoczyło, że ledwo przebiło Fallouta 4. Już mało kto się nabiera na to "dzieło sztuki".