Świetnie wygląda z tą dmuchawką na plecach. A już w ogóle jak ma się założone to takie ubranie, które wygląda jak płaszcz.
Uff, i to jest bardzo dobra wiadomość! :))
W większości strojów dmuchawka na plecach bardzo szpeci, brzydzi całość i odbiór. Same stroje w grze są fantastyczne i ładnie zaprojektowane, i takie coś na plecach... aż nie wypada. Może w kilku wariantach stroi to tylko pasuje na plecach.
Jak dobrze że to wprowadzają! Ubi plusuje.
ostatnim razem ze trzy tygodnie temu, wiec może coś sie zmieniko a czy dialogi ciągle szwankują czy sa płynne bo na pc masakra.
Trochej problemy z kolizją obiektów i tyle. Nie zauważyłem innych większych błędów. No i cutscenki są juz w 60fps
odpalę sprawdzę jak to teraz wygląda nawet dla tej nowej aktualizacji.
Odpaliłem sobie Odyssey od początku na XSX w ramach XGP ( na PC mam z pół gry za sobą ale dawno nie grałem i nie mam miejsca na dysku ) i, masakra, jak ciężko się w to gra, zwłaszcza na zerowym poziomie i bez skili ... Valhalla czy Shadows nie mają tak ciężkiego startu, albo ja tak bardzo wyszedłem z wpraw i zapomniałem, jak się w to gra ;) Ogólnie, najbardziej w tej serii denerwuje mnie walka, przeciwnik albo atakuje, albo przyjmuje ciosy jak worek treningowy, nie robi żadnego bloku, nasz bohater też nie ma opcji bloku, co jest już w innych częściach, tutaj jest tylko odskok, który na chwilę spowalnia czas ale wolałbym jakiś miks współczesnej walki i tego bloku i kontry z nowego Black Flag ale żeby przeciwnik też mógł blokować.
Tak myślę, że to był naprawdę interesujący element gry. Lubiłem schować się gdzieś na dachu czy w krzakach i obserwować jak Łowca chodzi po moich śladach, rozgląda się po okolicy, Ubi bardzo klimatycznie to zrealizowało
W Odyssey jest parowanie które też o ile pamiętam spowalnia nieco czas a na pewno odsłania wroga.
W Origins walka była bardziej Soulsowa, były pojedynki 1:1 i była tarcza, chyba najlepszy system walki w serii.
💯