Plan redakcji gry-online na artykuły na najbliższy rok:
11.05 - Na 192 dni przed premierą GTA 6....
12.05 - Na 191 dni przed premierą GTA 6....
13.05 - Na 190 dni przed premierą GTA 6....
14.05 - Na 189 dni przed premierą GTA 6....
15.05 - Na 188 dni przed premierą GTA 6....
16.05 - Na 187 dni przed premierą GTA 6....
17.05 - Na 186 dni przed premierą GTA 6....
18.05 - Nowy mod do Cyberpunka 185 dni przed GTA 6 19.05 - Na 184 dni przed premierą GTA 6....
20.05 - Na 183 dni przed premierą GTA 6....
21.05 - Na 182 dni przed premierą GTA 6....
22.05 - Na 181 dni przed premierą GTA 6....
23.05 - Na 180 dni przed premierą GTA 6....
Będziecie dawać takie artykuły co kilka dni, aż do premiery?
Bardzo się ciesze... 193 dni do premiery... z wielką chęcią przeczytałem. Już nie mogę się doczekać jutrzejszego newsa... podejrzewam, że będą 192 dni do premiery, ale trudno przewidzieć. Wspaniało redakcjo, dziękuję. XD
Będziecie dawać takie artykuły co kilka dni, aż do premiery?
Tak w ogóle to jest jakiś drugi zwiastun GTA 6? Bo chyba mnie coś ominęło o.O
Na Loaded.com będzie ze 300 pln może trochę taniej 280pln, jak dojdą jakieś DLC oby nie mikropłatności to jak już było tutaj tylko pisane tak od dwóch lat to z 500pln będzie luzakiem, wiem kto już się wścieknie na takie dobre wieści.
Na PC marzec 2027 roku podobno jak było pisane też, ale cena tak liczę choć nie kupię bo mnie osobiście nie kręci tak ze 300pln na Loaded.com.
Na steam nie ma co liczyć bo 350pln murowane, oby nie więcej nie licząc polskich sklepów.
Jeszcze nie jest cena wystawiona na Loaded .com, ale też tak przewiduje 280-320pln bo te 20% minimum przed premierą zniżki dadzą.
Plan redakcji gry-online na artykuły na najbliższy rok:
11.05 - Na 192 dni przed premierą GTA 6....
12.05 - Na 191 dni przed premierą GTA 6....
13.05 - Na 190 dni przed premierą GTA 6....
14.05 - Na 189 dni przed premierą GTA 6....
15.05 - Na 188 dni przed premierą GTA 6....
16.05 - Na 187 dni przed premierą GTA 6....
17.05 - Na 186 dni przed premierą GTA 6....
18.05 - Nowy mod do Cyberpunka 185 dni przed GTA 6 19.05 - Na 184 dni przed premierą GTA 6....
20.05 - Na 183 dni przed premierą GTA 6....
21.05 - Na 182 dni przed premierą GTA 6....
22.05 - Na 181 dni przed premierą GTA 6....
23.05 - Na 180 dni przed premierą GTA 6....
Bardzo się ciesze... 193 dni do premiery... z wielką chęcią przeczytałem. Już nie mogę się doczekać jutrzejszego newsa... podejrzewam, że będą 192 dni do premiery, ale trudno przewidzieć. Wspaniało redakcjo, dziękuję. XD
A kiedy napiszecie o tym, że From Software może robić soulsy w pirackich klimatach?:)
To na pewno będzie największa i najważniejsza tegoroczna premiera. Szok pewnie wywołają dane o budżecie, zatrudnionych ludziach, dystrybucji. Fajnie. Mnie jednak jakoś tak gra mało interesuje. Żaden zwiastun mnie nie oczarował, nie zachęcił ,nie wzbudził zainteresowania. Kiedy debiutowała 5 byłem bardzo ciekaw co pokaże nowa odsłona. Teraz raczej przekierowuje mnie na stronę www.a.kogo.to.pl czyli w sumie nie interesuje. Kilka miesięcy po premierze jak będą już rzetelne recenzje i opadnie balonik marketingu może kupię ale bez entuzjazmu. Powoli mam dosyć tych brazylijskich tasiemcowców. Trochę szkoda mi na to czasu. Zwłaszcza, że ileż można napierdzielać ciągle i to samo tylko w innej konfiguracji. Nie czekam. Nie mam na co.
Największa tak natomiast najważniejsza zdecydowanie nie gdyż tutaj bezkonkurencyjny będzie nowy Half-Life połączony ze Steam Machine choćby dlatego, że Steam Machine to kierunek w który podąży jak nie cała branża to przynajmniej konsole następnej generacji i to już pomijam nowego Half-Life.
Nie mogę się doczekać. Może do czasu premiery skończę Crimson Desert.
Ciekawe by było zobaczy zestawienie ilości aktywnych subskrypcji GOL za np. ostatnie 5 lat. Jestem pewny, że czytelnicy doceniają jakość artykułów i mam nadzieję, że jest to widoczne w ilości wygaszanych subskrypcji...
Haha jaki ból dooopy że codziennie jest news o GTA. To dopiero początek :D
Serio nie wiecie jak to działa. Wchodzicie, komentujecie. To takie newsy będą.
Na 1 dzień przed 192 dniami przed premierą GTA 6 wycieka cena gry i data preorderów, a gracze są przekonani, że Trailer 3 jest o krok
Znając życie, u nas nie będzie kosztować 350 PLN a pewnie 369.99 ;-)
Czasami sobie myślę, że zabawnie by było zobaczyć kolejne przesunięcie premiery tej gry lub aby okazała się ona flopem i poczytać te reakcje w internecie.
Kurła jakie marzenia. Dużo większe szanse że to będzie majstersztyk 11/10 niż flop.
Nie ma najmniejszych podstaw żeby sądzić że ta gierka będzie nieudana. Tylko osoba zawistna może wyskakiwać z takim komentarzem.
Daty już nie przesuną, a gra w pewnym sensie słaba nie będzie, co najwyżej to oberwie za 30 klatek lub za słabą jakość pod względem graficznym zwłaszcza na Xbox Series S.
Nie no, GTA VI ma tak wygórowane oczekiwania, że na 95% będzie zawodem - bo auta nie będą się prowadzić odpowiednio, bo postacie nie będą się odpowiednio ruszać, bo będzie się dało wejście do nie tylu budynków ile sobie wymyślono.
Z pewnością będzie grą dobrą, ale żeby sprostać oczekiwaniom musi być ponad idealną perfekcją, a to jest niemożliwe.
Będzie info bo Take2 ogłasza 21 maja wyniki i o ile zapewne będzie strata to ogłoszenie daty premiery da inwestorom wiarygodne info, które sprawi, że inwestorzy czegoś się dowiedzą.
Ciekaw jestem, czy rzeczywiście to będzie system seller, czy to tylko efekt bańki. Osobiście zagram dopiero na pc, wiec skoro mogę poczekać dłużej to pewnie wezmę na jakieś promce.
Ja przykładowo kupiłem PS PRO tylko dla tej gry i od 4 miesięcy nic na niej nie zagrałem bo na codzień na PC gram. Więc może być to system seller.
"Do premiery Grand Theft Auto VI pozostało 193 dni"
Hm, jak dla kogo.
Myślę że cena będzie 110 dolarów potem inne gry beda wychodzić w cenie 100 dolarów
I tak będzie codziennie że "Na x dni przed premierą GTA 6" chyba że nagle przedłużą na początek 2027 to może nie będzie bo wtedy pozostała ilość dni będzie się powtarzać.
Ludzie, zrozumcie - oni na tym hajpie zarabiają. Nie robią tego z milości do GTA, lecz dla kasy. Gdybyście prowadzili portal internetowy, który jest finansowany przede wszystkim poprzez reklamy, to też byście prędzej czy później robili podobne rzeczy.
Zgadzam się, że jest to z jednej strony irytujące, a z drugiej śmieszne, ale wchodząc w te artykuły, pisząc pod każdym komentarz, tylko potwierdzacie, że ta strategia reklamowa jest skuteczna, więc tym bardziej GOL z niej nie zrezygnuje. Hajp się nakręca, kasa płynie.