Komentarze do wiadomości: „Musimy zrobić to dobrze”. Todd Howard komentuje przedłużające się oczekiwanie na TES 6

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
23.06.2026 11:50
1
3
odpowiedz
MadTrigger
7
Pretorianin

"Nie mogę powiedzieć, kiedy, ale widziałem pewne rzeczy wczoraj i ludzie .... wykonują naprawdę świetną robotę."
To mówi każdy niezależnie od tego jak jest prawdziwy stan. Taki bełkot, żeby cokolwiek powiedzieć, a gra w ogóle może nie istnieć.

post wyedytowany przez MadTrigger 2026-06-23 11:50:47
23.06.2026 12:07
xand
2
odpowiedz
xand
120
Konsul

To jest to, ukręcili sobie bata zapowiadając grę, za którą nie wiadomo jak się zabrać żeby wyszło to jak należy. Teraz wszyscy wypytują co z projektem, a ten robi dobrą minę do złej gry. Creation Engine powinni już dawno wywalić, ale starzy developerzy się zasiedzieli i nie chce im się już uczyć nowego silnika. Nie wspominam już nawet o pisaniu nowego silnika bo na to już za późno. Sklejają jak na taśmie samoprzylepnej ten stary silnik dodając nowe funkcje, z którymi ma problem ponieważ "core" przydałoby się całkowicie przepisać i wychodzą kwiatki z optymalizacją.

23.06.2026 12:18
Kwiliniosz
3
odpowiedz
Kwiliniosz
84
Generał

Kłamczuszek. Czas na zrobienie tego dobrze był przed premierą starfielda. Teraz musi być perfekcyjnie, czego nieda się osiągnąć na obecnym silniku.

23.06.2026 12:58
Wronski
4
odpowiedz
Wronski
40
Senator

Mam wrazenie ze wystarczy zrobic animacje kogos srajacego, wrzucic na jakis game engine i ktos powie ze jest tym zachwycony...

23.06.2026 13:01
5
3
odpowiedz
katai-iwa
68
Legend

Todd i zrobienie dobrze, wybierz tylko jedno.

23.06.2026 13:07
dafton.
6
odpowiedz
dafton.
34
Konsul

A z tym teaserem to czasem nie było tak, że powstał tylko po to, aby podbić ceny akcji przed wykupem przez Microsoft?

23.06.2026 13:17
Morena
7
odpowiedz
Morena
0
Legionista

Ten pan to już taki mem sam w sobie, nie trzeba dodawać żadnego podpisu, wystarczy zdjęcie. To jak fatalnie zarządzają swoimi flagowymi markami (TES i Fallout) jest autentycznie niepojęte.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl