Gry lipca 2026Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: „Minimalny wpływ na wydajność”. Twórcy popularnej strzelanki gęsto tłumaczą się z wprowadzenia Denuvo do ARC Raiders

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
19.05.2026 14:50
1
3
odpowiedz
pawel1812
82
Generał

A to dlatego gra teraz tak czasem beznadziejnie chodzi. Wiele to wyjaśnia. "Bez wpływu na wydajność". Ta jasne...
Myślałem, ze coś spierniczyli w aktualizacji/oszczędzają na serwerach i dlatego ginę od robotów na kilku klatkach....
Nie nie gram w tą grę na PVP...

19.05.2026 18:42
Ali Wlaborg
1.1
odpowiedz
Ali Wlaborg
102
Mordęga

pawel1812  ja tam nie mam problemu, raczej zgodzę się ze do dziś oszczędzają na serwerach, bo częstliwość jak i poziom lagów w grze ciągle się trzyma jak nie podnosi

19.05.2026 22:10
1.2
1
odpowiedz
TobiAlex
227
Legend

pawel1812 LOL, wymień potato będzie okl

20.05.2026 13:06
2
odpowiedz
zaymoon
34
Centurion

Co za debilizm wprowadzać Denuvo do gier sieciowych! Przecież w grach sieciowych jest tyle innych sposobów by wyeliminować pirackie wersje z serwerów. Poza tym kto korzysta z piratów do gier sieciowych? Przecież blokada połączenia z internetem to pierwsze co się robi uruchamiając pirackę grę, od kolegi słyszałem, więc jaki sens piracić sieciówki!

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl