Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Miała być nowa Szkoła dla elity, ale wyszło inaczej. Z 9 milionami wyświetleń w 10 dni i tak podbiła topkę Netflixa

Forum kryminalne
Dodaj komentarz
03.07.2026 13:03
tr00y
1
odpowiedz
tr00y
48
Pretorianin

Mnie się zdarza puszczać taki chłam tylko po to żeby zasnąć, albo żeby se leciało a i tak nie oglądam.

Ilość wyświetleń to nie wskaźnik tego jak dobry jest dany tytuł... Niestety na różnych portalach tą miarą się promuje często bardzo słabe produkcje.

03.07.2026 15:29
2
odpowiedz
RP73
71
Pretorianin

Nie wiem, co to, ale tamta szkola dla elity za tak nachalne propagowanie homoseksualizmu powinna dostac znak ostrzegawczy na pol ekranu. Nie mam totalnie nic przeciwko i nawet ogladalem ow serial z pewnym szczatkowym zainteresowaniem, ale sezon 2 mnie zaniepokoil, a sezon 3 odrzucil….
i teraz dziwnie czuje, ze serial z artykulu to moze byc podobna bajka.

Forum Forum kryminalne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl