A ja tam tego i fak nie kupie bo nie mam ps5 i nie mam zamiaru kulować dla jednej gry wartej uwagi na tej konsoli :p
Besides... Jeśli Sony porzucające sprzedaż gier na płytach jest problemem, to czemu nie słyszałem przez te lata aby PCtowcy się skarżyli że kupujemy pudełka bez płyt, tylko z samym kodem :p
I różnica jest głównie taka, że na konsolach jeszcze funkcjonował rynek wtórny, na PCtach za to miałeś duże obniżki w sklepach internetowych. Bez płyt na konsolach zostają ci tylko absurdalnie wysokie ceny.
A gdzie w tytule informacja że gra "idzie pod prąd", bo będzie miała fizyczny nośnik? xd
Ta gra zapowiada się tak biednie, że dziwi mnie jakiekolwiek nią zainteresowanie.
XXI wiek, a nadal są tacy co by ryczeli, że "za agresywne"? No ta po ch komu PEGI lol.
Tego typu gry powinna robić AI na zasadzie prymitywnych tasiemców z jakim byśmy tylko chcieli bohaterem.
Marnowanie potencjału ludzkiego na produkowanie tego typu gier i to jeszcze przez tyle lat to totalne marnotrawstwo wszystkiego z czasem na czele, co innego gdyby tego gry powstawała jak kiedyś gry na podstawie filmów lub na podstawie bajek dla dzieci gdzie produkcja w większości czasu nie trwała nawet rok.
Aż sobie sprawdziłem i minie trochę ponad 5 lat od pierwszej oficjalnej zapowiedzi do premiery, to absurd.