Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Marvel's Wolverine na nowym zwiastunie fabularnym. Aktor wcielający się w bohatera bał się, że przesadził z agresją na planie

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
23.07.2026 15:59
1
odpowiedz
prochu
10
Legionista

A ja tam tego i fak nie kupie bo nie mam ps5 i nie mam zamiaru kulować dla jednej gry wartej uwagi na tej konsoli :p

Besides... Jeśli Sony porzucające sprzedaż gier na płytach jest problemem, to czemu nie słyszałem przez te lata aby PCtowcy się skarżyli że kupujemy pudełka bez płyt, tylko z samym kodem :p

23.07.2026 16:20
1.1
odpowiedz
SabiSabi
8
Legionista

prochu Przecież kwestia kodów w pudełkach była poruszana wielokrotnie i to przez wiele lat - teraz ucichła bo ile razy można podnosić ten sam argument, który trafia w ścianę?

I różnica jest głównie taka, że na konsolach jeszcze funkcjonował rynek wtórny, na PCtach za to miałeś duże obniżki w sklepach internetowych. Bez płyt na konsolach zostają ci tylko absurdalnie wysokie ceny.

23.07.2026 16:47
xKoweKx [stalker.pl]
2
2
odpowiedz
xKoweKx [stalker.pl]
163
Stalker

A gdzie w tytule informacja że gra "idzie pod prąd", bo będzie miała fizyczny nośnik? xd

23.07.2026 17:46
TRX
3
1
odpowiedz
TRX
222
Generał

Ta gra zapowiada się tak biednie, że dziwi mnie jakiekolwiek nią zainteresowanie.

23.07.2026 21:20
duxdaro
4
1
odpowiedz
duxdaro
78
Konsul

Na razie skip. Od pierwszego traileru nie podoba mi się ten styl graficzny.

23.07.2026 21:22
Felipe
😂
5
odpowiedz
Felipe
28
Messiah

XXI wiek, a nadal są tacy co by ryczeli, że "za agresywne"? No ta po ch komu PEGI lol.

23.07.2026 21:33
Crazy_Bambino
6
odpowiedz
Crazy_Bambino
53
Pretorianin

Dzięki takim exom znacznie łatwiej porzucić playstation. Oby tak dalej $noy!

23.07.2026 21:33
7
1
odpowiedz
Darek1785
10
Generał

Tego typu gry powinna robić AI na zasadzie prymitywnych tasiemców z jakim byśmy tylko chcieli bohaterem.
Marnowanie potencjału ludzkiego na produkowanie tego typu gier i to jeszcze przez tyle lat to totalne marnotrawstwo wszystkiego z czasem na czele, co innego gdyby tego gry powstawała jak kiedyś gry na podstawie filmów lub na podstawie bajek dla dzieci gdzie produkcja w większości czasu nie trwała nawet rok.

Aż sobie sprawdziłem i minie trochę ponad 5 lat od pierwszej oficjalnej zapowiedzi do premiery, to absurd.

post wyedytowany przez Darek1785 2026-07-23 22:12:19
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl