Pewnie będzie spiderman z wolverinem, może bym się jarał gdybym lubił super bohaterów xd.
Nie widzę tutaj kompletnie nic co by nie pozwoliło tej gierki wydać na PS4.
Ale sam gameplay to niezły odmóżdżacz mnie by to zanudziło po 10 minutach.
Movement jest strasznie sztuczny, ogólnie jakieś takie meh. To był jeden z tych tytułów które chciałem zobaczyć na PC i szkoda mi było, jak Sony olało tą platformę, ale teraz mi przeszło.
Życzę Ci szczęścia.
o, oo super zapowiada się. Jednak przeszkadza mi dziwnie zrealizowana animacja walki, jakby momentami rwana jak w koszmarnym klatkażu na poziomie 15 fpsów. Wolałbym gładsze i płynne animacje, takie rwane animacje wybijają z immersji. Mimo wszystko chętnie wypróbuję, byłoby milej gdyby nie szli w takie dziwne animacje.
Spoko. Fajna sieczka. Ale to tyle. To nie wygląda na grę, dla której chcę kupić konsolę, tylko żeby w to zagrać. Widziałem to już w God of war starym, nowym. W starszym Wovlerine. Tutaj jest krwiście, jest przyjemnie, ale to tyle.
Jak dla mnie nawet spoko to wygląda. Walka jest dynamiczna i brutalna, grafika jest spoko, animacje w większości też są ok. Szczerze wygląda na to, że będzie to dobra gra tak samo jak Spider-man. Jednak nie zmienia to faktu, że jeśli gra nie wyjdzie na PC, to po prostu w nią nie zagram, bo nie mam zamiaru kupować konsoli.
Ogólnie? Jak dla mnie 8/10 po tym pokazie. Ale jedno ważne pytanie... gdzie jest Deadpool?! :D
Cienkie jak tyłek węża. Kompletnie nie rozumiem jarających się tą grą. Zwykła korytarzówka tpp, samograjka z taką sobie warstwą wideo.

Coś czuję że zasada działania gry będzie jak w Spidermanie tyle że to Rosomak. Fajnie że jest brutalnie i krwisto. No i w końcu będzie po co odpalać PS5 xD
Może oglądałem nieuważnie ale chyba ani jedna kończyna nie została odcięta podczas tego dema, nie wspominając o jakiejkolwiek dekapitacji, słabo jak na gościa z 30 centymetrowymi szponami z niezniszczalnego stopu.