Komentarze do wiadomości: „Mam nadzieję, że to cofną”. Fani Diablo 4 są wściekli z powodu zasadniczej zmiany dotyczącej przedmiotów w Lord of Hatred

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
07.05.2026 13:07
1
odpowiedz
oLaudix
3
Legionista

Caly system przedmiotów w tej grze jest do wymiany. 90% czasu spędza sie w mieście craftujac przedmioty a loot z ziemi jest do niczego jak w PoE. Po kokardę mam już tych aRPG gdzie cale zbieranie sprzętu sprowadza sie do zbierania matsów i crafcenia. Gear powinien pochodzić z gleby a crafting to powinien być conajwyzej dodatek.

post wyedytowany przez oLaudix 2026-05-07 13:07:59
07.05.2026 13:19
Bezi2598
2
odpowiedz
Bezi2598
164
Legend

Też wolałem stałe staty na unikatach, ale brak możliwości zaklinania to akurat plus. W tej grze i tak o wiele za szybko się zdobywa gear, nie ma co przyśpieszać.

Ale Blizzard balansuje gry wokół reddita, więc zakładam, że to tylko kwestia czasu zanim to zmienią i zaraz będzie można je zaklinać i używać kostki.

post wyedytowany przez Bezi2598 2026-05-07 13:22:12
07.05.2026 14:10
Iselor
3
odpowiedz
Iselor
47
Senator

Unikaty w takiej grze powinny być rzadkie jak w Diablo 1, no, może Diablo II bez patchy.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl