Komentarze do wiadomości: Mało kto o niej wie, ale to gra RPG łącząca Dark Souls i NieR, która cieszy się znakomitymi ocenami na Steam, a jej pierwsze DLC zostanie wydane wkrótce

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
19.12.2025 08:36
Wronski
1
odpowiedz
Wronski
36
Senator

"Tytuł, który może przywodzić na myśl połączenie Dark Souls i NieR, na Zachodzie przeszedł bez większego echa"

Bo moze dlatego ze gra jest taka se? Gralem w to jakis czas ale specjalnie nie zachwycilo, fajny jest system overdrive ale poza tym gra nic nie oferuje oprocz kalki innych tytulow. Podziwiam ze chce im sie to rozwijac.

19.12.2025 08:48
LukaszKukaszTm
2
odpowiedz
LukaszKukaszTm
33
Pretorianin

Nie grałem.Jak za 40 ziko wychaczę w promocji to zerknę

19.12.2025 19:32
3
odpowiedz
SlabeNieGralem
18
Legionista

Spoko gra, ale bez rewelacji, najbardziej wyróżnia się eksploracja, która jest zrobiona bardzo dobrze, reszta gry jest też spoko. Po prostu typowy soulsilke z dobrą walką, rozwojem postaci, mnóstwem buildów i szczególnie dobrą eksploracją. Mi się podobało, ale ja lubię soulsliki a w Niera też grałem, ale poza trochę podobną stylistyką nie widzę podobieństw.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl