Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Kurier zostawił paczkę ze Steam Machine na progu i po prostu odjechał. Złodzieje nie czekali, ale Valve uratowało gracza

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
22.07.2026 10:38
Bociek69
1
1
odpowiedz
Bociek69
64
Byle do Wiosny

Polska tym razem 100 lat przed murzynami i u nas pieknne blyszczace i pachnace Paczkomaty stoja i pelna kulturka jednym guziczkiem sobie otwierasz kiedy chcesz.

post wyedytowany przez Bociek69 2026-07-22 10:38:51
22.07.2026 10:43
1.1
odpowiedz
Beneksor
21
Generał

Bociek69 A kurierzy już od lat zostawiają paczki pod drzwiami mieszkania, a czasem potrafią zostawić je w zupełnie przypadkowych miejscach. Z paczkomatami też bywają cyrki. Zdarzyło mi się raz, że obcy koleś odebrał moją paczkę i dowiedziałem się o tym tylko dlatego, że był uczciwy i do mnie zadzwonił chcąc ją zwrócić. Nie mówiąc już o tym, że Inpost potrafił bez mojej zgody, przekierować przesyłkę do paczkomatu na drugim końcu miasta.

post wyedytowany przez Beneksor 2026-07-22 10:49:46
22.07.2026 10:56
1.2
odpowiedz
dobaczenko
70
Konsul

Beneksor Kiedyś zwracałem paczkę, i paczkomat udostępnił mi skrytkę pełną innych paczek. Zadzwoniłem do nich czy to ok, i mam swoją tam dorzuć. Powiedzieli że nie, i otworzyli mi inną skrytkę. :) Dwa razy też wydali paczkę do doręczenia i słuch o niej zaginął. Chociaż jedną znaleźli po 3 tygodniach, i nawet mi dostarczyli, mimo że ja już dawno dostałem zwrot od sprzedawcy. Dzisiejszy inpost to już nie to samo co kiedyś.

22.07.2026 11:15
Wronski
2
odpowiedz
Wronski
41
Senator

Troche to brzmi jak walek, bo z tego co pamietam to raczej ciezko jest cos ukrasc komus w Angli spod domu zeby nikt inny tego nie zauwazyl.
Co smieszniejsze pamietam ze jakas starsza pani wystawila przed dom telewizor Sony 40 calowy (jeden z nowszych modeli jak na tam te czasy) zeby sobie ktos go zabral bo sie przestal wlaczac (z tego co pamietam wystarczylo plytke sterujaca wymienic za jakies 50 funtow). Stal tak przed tym domem chyba z miesiac i nikogo a wlasnie tam takie wystawianie zurzytych przedmiotow przed dom jest dosc powszechne.

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl