Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Kupując Rivendell z LEGO możecie zbudować inną ikoniczną lokację z Władcy Pierścieni. Projekt bez problemu mógłby być oficjalnym zestawem

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
15.05.2026 13:18
DocHary
1
odpowiedz
DocHary
91
Unclean One

Córka zażyczyła sobie Rivendell na komunię i raczej wybierze domyślną opcję.

15.05.2026 14:44
2
odpowiedz
toyminator
102
Senator

Nie wiem, ale mnie Minas Tirith kompletnie nie jara. Bo skalowo nie da się tego zrobić, nie budując tego na cały garaż(tak jak jeden z projektów) Ten nadchodzący zestaw wygląda ok ale bez szału. Dla mnie dalej tylko Rivendell do kupienia.  Ale na razie tyle kasy na klocki to nie. Dalej mam mocne opory ;D

post wyedytowany przez toyminator 2026-05-15 14:44:29
Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl