Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: „Ktoś to naprawdę kupuje?”. Repliki płyt World of Warcraft trafiły do graczy, choć niektórzy widzą w nich tylko nostalgię sprzedawaną za prawie 160 zł

Forum Gry MMO
Dodaj komentarz
25.08.2026 15:59
1
odpowiedz
Darek1785
14
Generał

Sony powinno wydawać takie wydania kolekcjonerskie każdej swojej gry po tym gdy zakończą wydawać gry na płytach.

25.08.2026 16:24
1.1
odpowiedz
dobaczenko
73
Konsul

Darek1785 Z jedną różnicą, że replika byłaby do pobrania w formie cyfrowej :)

25.08.2026 16:25
Sarafan
2
odpowiedz
Sarafan
47
Konsul

Gadżet kolekcjonerski jak gadżet. Nie wydaje mi się, żeby miał mniejszą wartość niż figurki postaci z WoW-a. A w przyszłości może osiągnąć zawrotną wartość na rynku wtórnym.

25.08.2026 22:25
WolfDale
😍
3
odpowiedz
1 odpowiedź
WolfDale
111
~sv_cheats 1

Szczerze jako ozdoba i pamiątka dla wielu graczy World of Warcraft to bardzo mi się to podoba, ja bym nie kupił. Lecz jeśli by coś podobnego wydało Valve z grafiką pierwszego Half-Life to bym kupił aby sobie postawić na półce, bo naprawdę mi się to podoba. Podobnie miałaby się sprawa z Doom/Quake od id software czy Morrowindem albo Wiedźminem 3. Takie proste, minimalistyczne i po prostu ładne. Cenowo też chyba tragedii nie ma, bo jak na Blizzarda to cud że nie kosztuje to 500-1000 złotych.

W przytoczonym wpisie niektórzy zarzucają że to nie ma żadnej użyteczności, a jakieś figurki, hełmy czy chorągiewki to mają? 😅

Widzę że produkt przeznaczony tylko na rynek USA, bo jak wszedłem w odnośnik i mnie zapytała EU czy USA to odruchowo wybrałem Europę to przeniosło mnie na stronę główną. Natomiast po wyborze USA wyświetla się karta produktu.

A Wy jaki tytuł chcielibyście mieć na takiej "płycie" kolekcjonerskiej?

25.08.2026 23:40
LSZ
3.1
odpowiedz
LSZ
71
Konsul

WolfDale Wolny od DRM'u. ;)

26.08.2026 01:56
4
odpowiedz
rniczypo
152
Starchaser

"Subiektywna teoria wartości" to koncepcja ekonomiczna, według której wartość rzeczy nie wynika z wrodzonych cech przedmiotu ani z ilości pracy potrzebnej do jego wytworzenia, lecz z osobistych preferencji i potrzeb człowieka.

Główne założenia

Brak obiektywnej wartości: Rzecz nie ma „obiektywnej” ceny ukrytej w sobie; jest tyle wart, ile ktoś chce za niego dać.

Użyteczność marginalna: Wartość zależy od tego, jak bardzo potrzebujemy kolejnej sztuki danego towaru (im więcej czegoś mamy, tym mniejszą ma dla nas wartość).

Zysk z wymiany: Każda dobrowolna wymiana handlowa sprawia, że obie strony zyskują, bo oddają coś mniej cennego dla siebie na rzecz czegoś bardziej potrzebnego.

;) to tak Ku Pamięci...

Forum Forum Gry MMO
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl