Komentarze do wiadomości: Krytykowana frakcja z Heroes of Might and Magic: Olden Era została znacząco poprawiona. Fani strategii nie mają wątpliwości: to jest strzał w dziesiątkę

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
02.02.2026 20:00
Rumcykcyk
1
odpowiedz
Rumcykcyk
132
Ojciec Zarazy

Lekko nie mogę się przyzwyczaić do tego stylu graficznego. Lepszą opcją byłoby postawienie na realizm graficzny + brutalność. Na chwile obecną to PEGI 3. No ale dobra chcieli zrobić coś nowego to się czepiać nie będę.

02.02.2026 20:22
elathir
1.1
1
elathir
117
Czymże jest nuda?

Tylko, że przecież HoMM od pierwszej części był adresowany też do dzieci i zawsze miał taka stylistykę mniej lub bardziej.

post wyedytowany przez elathir 2026-02-02 20:22:43
02.02.2026 21:10
1.2
Hikajashi
1
Junior

Rumcykcyk Też mam jakieś takie ambiwalentne odczucia do tego stylu graficznego. Przywodzi mi na myśl gry mobilne.

Co do samego miasta, to nie czuję tutaj dalej klimatu Nekropolis. Wszystko takie ładne, błyszczące, uporządkowane. Nijak nie czuć tutaj, że mamy do czynienia z miastem nieumarłych.

02.02.2026 22:05
2
odpowiedz
lukasz_31
29
Centurion

To będzie wielkie powrót legendarnej serii gier.

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl