Ojoj, materiał sponsorowany typu damage control xD Realny odbiór jest w najnowszych recenzjach na steamie i jest mniej więcej 1:1
Nowa mapa jest super, ograniczenie movementu na plus, strzela się lepiej. Nie ma co narzekać, znowu chce mi się grać.
Gracze żądają większych map > DICE dodaje mniejszą mape > gracze się cieszą.
Dobrze, fajnie, to idzie w dobrym kierunku, ale ile jeszcze trzeba będzie czekać na świeżą zawartość? Kolejny miesiąc. Później znów, kolejny. A później? Kolejne pół roku?
Ten update nie odczuwam jako "dodatkową zawartość", a coś, co absolutnie powinno być w grze od samego początku.
Żałosne jest to, że dostajemy Little Birda w "dodatkowej zawartości". Od kiedy pamiętam, helikopter ten, znajdował się w każdej odsłonie Battlefielda.
Co wy piszecie opłacone pismaki gracze sa wkurzeni mała zawartość mapa gdzie nie wyjdę od razu jestem zabijany jestescie gownem dziennikarskim
Ja ze swojej nieopłaconej strony mogę powiedzieć że jest znacznie lepiej niż przy starcie pierwszego sezonu. Nowa mapa pomimo tego że nie należy do dużych jest naprawdę przyjemna. Jedna z fajniejszych na tę chwilę.