Wreckreation i pół godziny? O ja cię, to niezły wynik..
Ja po zobaczeniu czystego gameplayu na YT nie dałbym rady nawet 1 minuty. Ta gra wygląda okropnie, a leży w niej wszysztko, od fizyki, modelu jazdy, po przez trasy, na grafice kończąc.
Osobiście czekam na Rennsport i Project Motor Racing. Nie jesteśmy na konsolach zbyt rozpieszczani pod względem ilości sim racerów, więc jestem już trochę wygłodniały :) obawy, mniej lub bardziej uzasadnione mam co do obu tych pozycji, ale mimo to mam je kupione już dawno.
Artykuł pierwsza klasa!
U mnie na karcie nVidii w TDUSC srednia ilosc klatek wzrosla, podbili tez oswietlenie. Nadal zdarzaja sie przyciecia, zwolnienia i sporadyczne artefakty oraz przenikanie tekstur. Mialem zainstalowac jedynke, ale nie moge sie oderwac od najnowszej. Jedyne co mnie na ten moment irytuje, to jak czasem zachowuje sie ruch uliczny.
Jestem w tej garstce graczy Forza Motorsport 2023, ktora jeszcze wierzy. No, ale z miesiaca na miesiac ta wiara umiera. Szkoda bo to moim zdaniem jedna z lepszych scigalek na pc. Na szczescie jak juz przestali ja wspierac to gra jest w dobrym stanie. Szkoda, ze nie bylo tak na premiere mozliwe, ze wtedy wszystko by sie inaczej potoczylo. Bo na premiere ta gra ssala co dziwi, ze kiedys to byla glowna marka Xboxa. Widac, ze MS odchodzi od konsol i nie chce miec system sellerow. Wiadomosci o Project mnie zasmucily. Wstrzymam sie z preorderem skoro jest technicznie, az tak zle. Nie mam ochoty placic pod 300 zl i byc beta testerem.