A tym czasem konkurencja z Epica zmieni gacie albo i nie.
A po co? Tim przecież jest zajęty kolejnymi pozwami i wykradaniem gier tylko dla siebie.
Ta zmiana polega na tym ze wychodzę z gry ale steam pokazuje ze ciagle działa? Dawno takiego shitu nie było…
Na Linuksie to za bardzo nie działa z tym pokazywaniem sprzętu, bo w ogóle nie reaguje i nic się nie dzieje. Czekamy na poprawki.

No dobra, ale gdzie mogę dodać swoją konfigurację? bo chwilowo, to mi wyskakuje takie coś ----->
ja tam nie czuję różnicy. Gram w gry i niespecjalnie zwracam uwagę na różnice w steamie, bo nie to mnie interesuje w graniu, więc nie robi mi to zbytnio różnicy.
to powinno być automatyczne, a nie opcjonalne - grasz w grę, steam loguje na jakim sprzęcie i wyświetla to w stopce recenzji. Przynajmniej zniknęłaby część komentarzy w stylu "zacina się i działa jak gówno na moim gamingowym potworze", a w stopce 1060 3GB i i5-8400.
Tak to jest jak gry na premierę są zbugowane i w danej konfiguracji np. nie działa poprawnie. Kiedyś tak było np. z GTA V Enhanced na kartach graficznych od AMD (w miarę nowszych) gdzie co chwile wywalał błąd a w NVIDIA nie.