Komentarze do wiadomości: Kino tworzone pod TikToka? Kinomani zaniepokojeni trendem w kadrowaniu w nowej animacji Disneya

Forum inne
Dodaj komentarz
03.07.2026 10:38
Sepecha
1
3
odpowiedz
Sepecha
2
Junior

Moja propozycja to wyświetlanie na dodatkowym ekranie obok właściwego filmu np. gameplay'u z CoDa albo Minecrafta, żeby zjeby świecące co 30 sekund telefonem w kinie (na pełnej jasności) tak bardzo się nie nudziły.

03.07.2026 10:44
Bukary
1.1
1
odpowiedz
Bukary
248
Legend

Sepecha

zjeby świecące co 30 sekund telefonem w kinie (na pełnej jasności)

To jest jedna z przyczyn, dla których coraz rzadziej bywam w kinie i coraz częściej czekam na premierę w streamingu. Ludzie są tak uzależnieni od komórek, że dosłownie co kilka minut włączają ekran albo nawet cały czas "siedzą na komórce" w kinie. Ostatnim razem jakiś idiota w ten sposób próbował mi zepsuć seans "Hail Mary". Na szczęście ostra zjebka podziałała.

post wyedytowany przez Bukary 2026-07-03 10:45:16
03.07.2026 11:18
1.2
odpowiedz
lis22
99
Generał

Bukary W czasie pandemii byłem na animacji Disneya "Raya i Ostatni Smok", tatuś był z dzieckiem i przez cały seans gapił się w telefon ...
Co do tematu to nie widzę tu problemu, inaczej to wygląda na ekranie smartfona a inaczej na ekranie monitora, tv czy w kinie i ogólnie nie oglądam zwiastunów na komórce ;)

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl