Moja propozycja to wyświetlanie na dodatkowym ekranie obok właściwego filmu np. gameplay'u z CoDa albo Minecrafta, żeby zjeby świecące co 30 sekund telefonem w kinie (na pełnej jasności) tak bardzo się nie nudziły.
zjeby świecące co 30 sekund telefonem w kinie (na pełnej jasności)
To jest jedna z przyczyn, dla których coraz rzadziej bywam w kinie i coraz częściej czekam na premierę w streamingu. Ludzie są tak uzależnieni od komórek, że dosłownie co kilka minut włączają ekran albo nawet cały czas "siedzą na komórce" w kinie. Ostatnim razem jakiś idiota w ten sposób próbował mi zepsuć seans "Hail Mary". Na szczęście ostra zjebka podziałała.
Co do tematu to nie widzę tu problemu, inaczej to wygląda na ekranie smartfona a inaczej na ekranie monitora, tv czy w kinie i ogólnie nie oglądam zwiastunów na komórce ;)
Szukanie problemów na siłę i robienie ludziom wody z mózgu. Jakiekolwiek wnioski to można wyciągać po analizie CAŁEGO filmu i porównianiu go z kilkoma innymi i analizie jaki % ujęć jest tak zrobiona, a nie *urwa po trailerze z którego specjalnie wycięto tylko takie sceny... Ja *ierdole... Ludzie którzy tego się czepiają niczym się nie różnią od tych, których krytykują.
"zmianę w kadrowaniu w filmach i w zwiastunach m.in. Disneya, która nie wydaje się przypadkowa." - w trailerach, jak i samych filmach nic nie jest przypadkowe geniusze z reddita.
Przygotowanie trailera tak żeby dobrze wyglądał oglądany w social mediach na telefonie nie jest zaskakujące. Nie musi to świadczyć o tym że film będzie tak wyglądał.
W najgorszym przypadku będzie kolejny film do pominięcia. Nie wiem czym tu być zaniepokojonym.
Serio porównaliście kadr z wejścia do dużego miasta z kadrem w ciasnej łazience? XD dziennikarstwo rodem z tik toka. Taki powinien być o was tytuł na jakimś porządnym portalu.
Ja osobiście nie jestem w stanie oglądać Tiktoka, bo ta formuła filmików mnie odpycha. Tak samo nie rozumiem co jest fajnego w filmach typu "gadające głowy" komentujące jakiś film/program/serial/grę. Osobiście wolę sam sobie wyrabiać zdanie szczególnie że mogę mieć na jakiś temat zupełnie inne niż ten "ekspert z YouTube lub Tiktoka i nie chciałbym patrzeć na film przez pryzmat czyjegoś często infantylnego komentarza, ale cóż chyba za stary jestem by zrozumieć że dziś wielu po prostu nie lubi, nie chce lub nie potrafi myśleć samodzielnie.
Głowna bohaterka jest w centrum uwagi i kamera po prostu za nią "podąża" ... to normalne i celowe wiec w czym problem lol /;
nie ma tu od zarąbania głównych postaci i nawet drugoplanowych więc to jasne ze kamera będzie na głównej bohaterce ! /;
na siłę się doszukują problemów i robią burze !