"największa" na tą chwilę gdy wyjdzie NTE będzie większa a jak wyjdzie Ananta to może być totalnie największa
Do autora! Weź mi sprzedaj albo załatw tą kartę GTX 2060 o której piszesz w artykule. Płacę każde pieniądze! Tylko żeby to był GTX 2060!!! Czepiam się? Nie kurde. Bo albo traktujemy się poważnie albo mamy wywalone i 90% pisze AI a "twórcy" artykułów piszą takich 30 dziennie. Albo rzetelnie przykładamy się do każdej literki tekstu albo daj sobie spokój...
Dzisiaj pobrałem aktualizacje sterowników intela do arc b580 (i akurat na liście optymalizacji gier jest: Arknights: Endfield i jeszcze jedna gra), ale szczerze szkoda mi na te gre czasu.
Bo jakościowo odstaje od factorio,satisfactory,starrupture (to ostatnie to gra stworzona przez Polaków)
Grubo, największa premiera, 35m graczy czekających, a ja pierwszy raz o tym słyszę :D I to jeszcze niby rpg/strategia. Wchodzę w steama, brak. Wchodzę w YT, odpalam pierwsze 3 filmiki. Genre: gatcha game.
Ok, wszystko jasne.
Nie ma. Ale o każdej z tych gier, które wymieniłeś słyszałem długo przed tym jak wyszły.
A o tym czymś wyżej, mimo 35 milionów czekających :D nie słyszałem nigdy.
Jakby było na steam, było po polsku i nie free to play tylko za jakąś symboliczną kwotę, bo płatności w środku gry będzie masa, to może by przetestował.
Bardziej jestem ciekaw Ananta (przewidują premierę lipiec 2026, ale to chyba tylko domysły)
Będzie można wyfarmić w zasadzie każdą rzecz bez płacenia $. Musisz sobie zaplanować którą postać chcesz a której nie i zbierać walutę pod konkretny cel.
Wymaksowana postać 5* będzie często lepsza niż 6* na 1 lub 2 tierze.
Genshin Impact w innym settingu. :)
W porownaniu to tej wyzej, gatcha jest 30% drozsza. Pozdrowienia dla wielorybow zbierajacych 6* postacie :p