Komentarze do wiadomości: Jutro wszystko stanie się jasne. Wielka aktualizacja Flashpoint do strzelanki Arc Raiders pęka od zawartości, ale i tak może nie wystarczyć poirytowanym graczom

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
30.03.2026 20:56
GreedFire
1
3
odpowiedz
GreedFire
48
Pretorianin

Jest ok. 2-3 nowe zagrożenia i nowe bronie. Do tego mocne ulepszenie craftingu. Za miesiąc nowa mapa. Pamiętajcie, że dostajemy content z miesiąca na miesiąc. Twórcy wiedzą, że brakuje endgame i pewnie już mają jakieś plany. Tylko nie zrobią tego z dnia na dzień.

30.03.2026 21:33
VoidCosmonaut
2
1
odpowiedz
5 odpowiedzi
VoidCosmonaut
6
Pretorianin

Mi się estetyka zupełnie tej gry nie podoba. Bronie to żart jakiś.
Marathon fajnie wygląda i fenomenalny gunplay ale tam za duży hardkor :)

30.03.2026 21:58
2.1
2
odpowiedz
luq8912
50
Centurion

VoidCosmonaut Marathon te dziadostwo co ledwo dziennie wyciąga 30K graczy xD? Marathon fajnie wygląda? Dla to jedna z najbrzydrzych gier jakie widziałem. A dobry gunplay robi już co druga gra. Typ co się zatrzymał w 2000 roku xD

31.03.2026 00:38
2.2
1
odpowiedz
pawel1812
80
Generał

VoidCosmonaut 
Gdyby wywalić ten gówniany artstyle z Maratona, to może by sie do czegoś nadawał. 
Jest wielu graczy, które czekało na grę jak Arc, tylko w FPSie. Jest EFT, ale ono jest beznadziejne z każdej strony. Zaczynając od płatności za wszystko, totalnym braku optymalizacji rekompensowanym zwolnieniem gracza do minimalnej predkości, kończąc na tym, że to Ruski syf, produkowany przez firme z szemranymi powiązaniami...

31.03.2026 04:30
Ali Wlaborg
2.3
odpowiedz
Ali Wlaborg
100
Mordęga

VoidCosmonaut jesteś trollem czy tylko udajesz?

31.03.2026 13:18
VoidCosmonaut
2.4
odpowiedz
VoidCosmonaut
6
Pretorianin

To, że wam się nie podoba artstyle Marathon to WASZA sprawa. Ja jestem od lat fanem sci-fi i mi się podoba. Fabuła i lore też jest świetna. Z resztą podobnie jak to było w Destiny.

Jakimi musicie być smutnymi ludźmi, że atakujecie mnie bo mam inną opinię od Was.
Nie gram w Marathon bo jest strasznie "spocony", a ja jestem casualem ale dobrze wiem, że takie hardkorowe gry nie mają dużej ilości graczy w przeciwieństwie do brzydkiego (moim zdaniem bo nie lubię ani post-apo, ani steam-punków ani broni strzelającej spinkami do włosów) Arc Raiders. które jest dla pve care-bearów płaczących jak im ktoś nastuka. Gracze w Arc to w 80% gracze pve gdzie jak ostatnio zainstalowałem i wszedłem na mapę to pierwsze co usłyszałem z proximity chat to było: "Don't shoot! Don't shoot!!!". W Marathon mam 46h i NIGDY nie było sytuacji żeby po spotkaniu kogoś nie było ofiar.
Ale to jest oczywiste. W Marathon jak nie ogarniasz gry pvp to ewakuujesz się 1 na 10 razy więc care-beary i casuale ( w tym ja) odchodzą.

luq8912 Jeśli co druga gra dobrze robi gunplay to Arc "Don't Shoot!" Raiders jest tą pierwszą.

post wyedytowany przez VoidCosmonaut 2026-03-31 13:21:39
01.04.2026 04:27
Ali Wlaborg
2.5
odpowiedz
Ali Wlaborg
100
Mordęga

VoidCosmonaut w Arc "Don't Shoot!" Raidersz poza szczurami, znajdą się miłośnicy rzeźni w której ja wielokrotnie uczestniczyłem, są tam nawet weterani CSa omijając szerokim łukiem, ale ze to nie jest główny cel gry to staram się nie wchodzić w bitwe na czas questa lub lootowania lepszych broni, ciągłe unikanie walki pvp jest nudne ale ciagłe mordowanie całej mapy mija się z celem, wiec Don't Shoot! bywa ale nie zawsze, problem jak złapiesz tchurza lub szczura to tylko liczy na łatwy łup bo tak

30.03.2026 22:00
3
odpowiedz
1 odpowiedź
luq8912
50
Centurion

Dawno nie grałem w ARC, czas wracać do gry

31.03.2026 13:18
VoidCosmonaut
3.1
odpowiedz
VoidCosmonaut
6
Pretorianin

Arc "Don't Shoot!" Raiders :)

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl