Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Jeszcze nie wyszedł, a już zachwyca na Steam. Nowy cyberpunkowy FPS to kwintesencja złotej ery gatunku, a gracze widzą w nim najlepszą strzelankę roku

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
13.07.2026 16:36
1
3
odpowiedz
Darek1785
12
Generał
Image

Ciekawe wymagania sprzętowe na coś co wygląda trochę lepiej niż Quake 2 sprzed 30 lat.

13.07.2026 19:01
tynwar
1.1
odpowiedz
tynwar
105
Legend

Darek1785 nostalgia zdecydowania mocno przez ciebie przemawia. Przypomnij sobie jak wygląda quake 2 albo nawet jak wygląda half-life 2.

13.07.2026 22:00
LSZ
1.2
1
odpowiedz
LSZ
69
Konsul

tynwar Tydzień minął mniej więcej od kiedy skończyłem Q2 w wersji z 2023 roku (Enhanced/Remaster) i... tak właśnie wygląda jak to Darek przedstawił. O nostalgii nie może być mowy. Nie po tygodniu.

A na wymagania również zwróciłem uwagę i również Q2 stanął mi przed oczami. Szczególnie przy wym. dot. RAMu (32GB).

Edit: Właśnie spr. jak wygląda poprzednik. No i jest regres. Przynajmniej w kwestii oprawy graficznej.

post wyedytowany przez LSZ 2026-07-13 22:10:08
13.07.2026 22:31
tynwar
1.3
odpowiedz
tynwar
105
Legend

LSZ jasne, ale on pisał o grze sprzed 30 lat, a nie o wersji remaster, więc tak, zdecydowanie nostalgia, a ty nawet nie zauważyłeś o której wersji jest mowa...

14.07.2026 00:45
LSZ
1.4
odpowiedz
LSZ
69
Konsul
Image

tynwar Zauważyłem. I zdanie podtrzymuje. U mnie to wyglądało tak jak na załączonym obrazku. Ja tu nie widzę różnicy. To nie "TES4:Oblivion (Remastered)".

14.07.2026 01:24
tynwar
1.5
odpowiedz
tynwar
105
Legend

LSZ różnicy nie widzisz, ale widzisz różnicę między tym sprawl a poprzednim? Serio? Gdzie różnice między q2, a sprawl zero są bardzo dobrze widoczne gołym okiem, a tymczasem miedzy s:zero, a poprzednią część różnice nie są duże.
Interesująca wybiórczość, daj już spokój, nostalgia ci miesza w postrzeganiu rzeczywistości. Wam ogólnie nostalgia mocno fałszuje postrzeganie rzeczywistości, tak bardzo ulegliście nostalgii i nawet tego nie widzicie.

post wyedytowany przez tynwar 2026-07-14 01:27:59
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl