Dla tych co będą płakać o tę akcję - wystarczy nie kupować ich gier - jest mnóstwo lepszych indyków na rynku
A co mnie indyki? Era Nokii Ngage i N95 dawno przeminela. Nie chce grac na kompie w gierki z grafika rodem sprzed 3 dekad
TobiAlex serio nie zagrasz w lepszą grę z powodu słabej grafiki?
Możesz mi to wytłumaczyć bo w ogóle nie ogarniam twojego sposobu myślenia. W grze wydaje mi się, że to gameplay jest najważniejszy.
Pytasz gościa o sposób myślenia, który utożsamia gry indie ze słabą grafą.
To jak pytanie o sposób myślenia płaskoziemców.
za to Sweet Baby zapewne konkretnie opłacone, żeby nie wszczynało sztucznego oburzenia o brak odpowiedniego przedstawienia w grach części społeczeństwa o wyraźnie mniejszym IQ
Ja tam bym się cieszył - praca dla Ubi to niedługo będzie (lub już teraz jest) powodem do wstydu.
Zamknęli studio od mobilek, bo skupiają się na seriach głównych ale GoL jak zwykle szuka sensacji.
Są lewicowi, jeżeli chodzi o baśniowe stwory, gdy wracamy do socjalizmu starej daty typu PPS i praw pracowniczych, to nagle chamskie korpo, no kto by się spodziewał.
Według ciebie prawa pracownicze to socjalizm? W takim razie kapitalizm to niewolnictwo?
Ale jak to? Przecież pracodawca jeśli obniży mu się podatki to podzieli się z pracownikami! To oczywiste! Prawica nie może kłamać!