To skoro już puszczają ten film gdziekolwiek czy to w tv czy vod to niech dadzą z tym innym zakończeniem bo Will Smith ciągle umiro.
Kiedyś go lubiłem ale przez te jego dziwne zachowania w życiu prywatnym to mi zbrzydło jego aktorstwo. Podobnie było z Ezrą, który grał flasha, z początku mi się aktor podobał ale jak zaczął odwalać w życiu prywatnym to inaczej zacząłem go postrzegać.
Książka a film to mają ze sobą tyle wspólnego co to, że w obu występują wampiry i że główny bohater jest sam na świecie.
spoiler start
popelnil samobojstwo, a tytulowe bycie legenda to fakt, ze zostanie nią dla wampirów, nowych mieszkancow ziemi
spoiler stop
W Gladiatorze 3 powróci Russel Crowe a w Titanicu 2 ponownie ujrzymy Leonardo DiCaprio. Co za żenada. Wszystko dla pieniędzy i zysków. Wszystkie te dokręcane szmatławce są tak słabe że hej. Poczynając od Rambo, Szklanej Puapki czy Indiany Jonesa a na Gladiatorze 2 i Maverick’u kończąc.
Moze wreszcie, tak jak w książce, wypowie to zdanie z którego wziął się tytuł filmu, bo bez tego tytuł filmu nie ma sensu.
"Na powstanie filmu Jestem legendą 2 fani czekają już od niemal 20 lat..."
Niby kto czekal? Sequel bedzie do dupy...
Kolejny film po x latach z kontynuacją który będzie psuł dobre wspomnienia. Fajnie jakbym się mylił.