Komentarze do wiadomości: Jedna z największych serii sci-fi jednak nie doczeka się serialu. 7 miesięcy po zapowiedzi Prime Video zrezygnowało z nowych Gwiezdnych wrót

Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz
03.06.2026 10:05
1
odpowiedz
Buroki
16
Legionista

Starzy wyjadacze jak ja namawiają nowych widzów Amazon to kretyni. Liczyłem jabt na serial teraz mnie nic nie trzyma bo ramówkę od lat mają kiepską jak i ofertę sub i wykupowanie filmów. Czas zakończyć z nimi przygodę

03.06.2026 10:07
2
odpowiedz
toyminator
98
Senator

Nie rozumiem co oni chcą zrobić, żeby zachęcić nową widownię? przecież tam nie ma nic do zmieniania ;D Przechodzą przez wrota i tyle. Jaka zachęta dla nowych ludzi, którzy nie znają tych filmów? Krótsze teksty, szybkie przejścia co by się ludzie nie znudzili po 10 sekundowej rozmowie?

03.06.2026 10:09
3
odpowiedz
Rodrodowski
4
Legionista

No i całe szczęście!! Brawo! W końcu dobra wiadomość. A te wasze wtrącenia z tego nieszczęsnego angielskiego który jest tak nieprecyjnym językiem że szkoda słów. Zamiast pielęgnować język polski to nie... Franczyza.. Ikoniczne... Epickie... Plany czasowe... Tragedia. Idźcie na kurs polskiego do Miodka. Kończę z waszym serwisem po ponad 20 latach. Sie ma

03.06.2026 10:19
Kerdevstesa
4
odpowiedz
Kerdevstesa
42
Konsul
Image

A to łajzy, a nawet czekałem bo miała to robić stara ekipa i byłby pewnie dobry serial. Niech kolejna rakieta Bezosa znów wybuchnie.

Pewnie chodziło im o taką wersje jak poniżej

Forum Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl