Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Jeden plik unieruchomił lodówki Samsunga za tysiące złotych. Firma gasi pożar po wpadce z modelami AI

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
24.09.2026 13:40
ameon
1
3
odpowiedz
ameon
82
Konsul

Klasyka. Coraz więcej takiego shitu będzie pchane. Idę o zakład, że gdzieś tam w logach siedzi odpowiedź "Masz absolutną rację, nie powinienem pchać tego na proda. Przygotować Ci łatkę?"

24.09.2026 13:55
2
3
odpowiedz
1 odpowiedź
Moooras
146
Generał

W ogóle to po jaki drągal w lodówkach próbują wciskać cokolwiek innego oprócz chłodzenia?

24.09.2026 14:01
2.1
1
odpowiedz
rastablasta
109
Konsul

Moooras Wykresy z Excela pewnie pokazują, że za wciskanie technologicznego kitu w ładnym marketingowym papierku mogą więcej zarobić.

24.09.2026 14:04
3
odpowiedz
Jerry_D
86
Senator

I bardzo, kurna, dobrze. Może dzięki temu niektórym przed kolejnym zakupem postanie w głowie myśl "Czy moja lodówka/żarówka/kuchenka/samochód/rolety/pralka/toster koniecznie musi być smart i AI? Czy nie wystarczą mi zwyczajne?"

Naprawdę nie jestem żadnym amiszem czy tam innym neo-luddystą, korzystam z komputera, sieci (jakże inaczej pisałbym tu komentarze?), doceniam udogodnienia oferowane przez smartfony, od lat nie fotografuję na kliszy, tylko cyfrą, doceniam czytniki e-booków i widzę zastosowania dla smartwatchy, czy dronów i wciąż uważam, że jednak wszystko musi mieć swoje granice i widząc "nową super hiper inteligentną smart ej aj technologię, która zmieni twoje życie" warto sobie zadać pytanie "Po co?"

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl