Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Jazda w popularnym symulatorze ciężarówki nigdy dotąd nie była tak przyjemna i realistyczna. Gracze ETS2 i ATS mogą już testować wielką aktualizację 1.60

Forum Gry Symulacyjne
Dodaj komentarz
03.06.2026 15:31
1
odpowiedz
VifonSri
1
Junior

gra świateł spoko ale wg mnie i tak za wolno to rozwijają...

05.06.2026 07:08
1.1
odpowiedz
Arktez
1
Junior

VifonSri Bardzo wolno, niektóre rzeczy dopiero dodane powinny być już dawno, albo od początku.

05.06.2026 16:19
1.2
odpowiedz
bezdennybez$ens
1
Junior

Arktez bo teraz to norma, że wydają niedorobiony syf i dopiero po latach łatają... developerzy mają wywalone, a ludzie i tak kupują przedpremierowo nwm po co. klasyka dzisiejszego gamedevu, dramat...

16.06.2026 11:15
-----18
2
odpowiedz
-----18
97
Pretorianin

Co w tej aktualizacji jest wielkiego proszę mi napisać?

Znowu dostajemy niedokończoną świetną funkcję, tym razem oświetlenie wnętrza do dwóch modeli ciężarówek, znając już SCS, reszta ciężarówek dostanie te oświetlenie w dalekiej przyszłości, a niektóre w ogóle. Nadal do tej pory niektóre ciężarówki w ATS nie mają zawieszenia kabiny (nie mówiąc o tych najstarszych modelach, bo one najpierw wymagają całkowitej przeróbki do tej funkcji).

Jedyne co jest niby "wielkiego" to nowy system odpoczynku bez tachografu, mam nadzieję, że jest to pierwszy krok do tego.
"Game radio" też spoko, interesujące są stacje, które zostały dodane.

Forum Forum Gry Symulacyjne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl