Komentarze do wiadomości: iPhone 17 Pro Max: Żaden telefon komórkowy nie jest tak często odsprzedawany w Stanach Zjednoczonych jak flagowy model Apple

Mobile
Dodaj komentarz
20.02.2026 14:40
ashtop
😁
1
1
odpowiedz
ashtop
2
Centurion

Jabym miał IPhona to też bym odsprzedał

20.02.2026 17:05
sonn
1.1
sonn
93
Generał

Ja też

post wyedytowany przez Admina 2026-02-20 17:19:46
20.02.2026 17:53
2
2
odpowiedz
PCMREpic
53
Generał

Dużą część ruchu odsprzedażowego zrobiły iphony, które miały wadę fabryczna w lakierze. Głownie kolor  Cosmic Orange, który po dosć szybkim czasie sie utleniał, przez co telefon miał niestandardowy kolor. To jest powód dużego ruchu w odsprzedaży. 
Jak zwykle na gry-onlnie, autor coś tam skopiował z zagranicznego internetu, nie doinformował i coś gada o jakiś inwestycjach :D

21.02.2026 14:49
DarthMadara
3
1
odpowiedz
2 odpowiedzi
DarthMadara
2
Pretorianin

Iphone 16 pro jest dużo ładniejszym telefonem niż 17 Pro.
Pożałowali warstwy tytanu, dodali nowy design w którym dostaje się więcej kurzu do środka (te kwadraty z tyłu), no i wygląda znacznie mniej premium niż 16 pro. Paskudne kolory, utleniające się aluminium. Nie wiem dla kogo ten produkt skierowali...
dlatego zawsze powtarzam, nie ma żadnego sensu wypuszczania co rok flagowców, rok pauzy to za mało by coś opracować porządnie, wiecznie więc nowe iphone'y z nowymi desginami należy traktować jako produkt testowy a nie finałowy, co seria 17 pro pokazała.

21.02.2026 18:55
ojtamojtam
3.1
ojtamojtam
7
Centurion

DarthMadara prawda jest taka że faktycznie z roku na rok w telefonach zmienia się coraz mniej. Więc i powodów do zmiany coraz mniej

23.02.2026 17:08
DarthMadara
3.2
DarthMadara
2
Pretorianin

ojtamojtam to też, osobiście nie widzę większego sensu wymiany telefonu chyba że ktoś z rodziny BARDZO go pragnie, to wtedy ok, a tak bez kupca to bym trzymał z 10 lat XD Ale widząc jaki jest paskudny 17 PRO, to raczej zostanę na 16 PRO nawet jakby ktoś mi chciał go od ręki kupić xD

Forum Mobile
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl