Komentarze do wiadomości: Ikoniczny styl Borderlands powstał na ostatnią chwilę. Zdaniem CEO Take-Two zmiana z typowej estetyki epoki Xboxa 360 kosztowała majątek

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
18.05.2026 15:48
Jeżowiec
1
odpowiedz
Jeżowiec
7
Chorąży

A zapamiętamy serię z największej kino kaszany w dziejach

18.05.2026 16:51
Silas1415
1.1
Silas1415
30
Konsul

Jeżowiec Tak sądzisz? Według mnie to zapowiadał się na dość słaby do początku (i dziwne wybory castingowe też tu zniechęcały), okazał się taki być, do teraz mało gdzie widzę narzekania na niego w kontekście mówienia o serii, a bardziej dostaje się częściom po dwójce i polityce firmy, uwzględniając tu wypowiedzi ceo.

18.05.2026 16:05
claudespeed18
2
1
odpowiedz
claudespeed18
226
Call me Snake
Wideo

Pamiętam do dziś jak wkurzony byłem(lub bardziej zawiedziony) zmianą stylu graficznego.

Pierwszy trailer nakręcił mnie na tę grę. Po Fallout 3 myślałem, że może to kolejna gra post-apo z mroczną fabułą i miksem stylu Mad Max oraz Fallout. Choć wiadomo, że to FPS ale jednak z tą zapowiedzią ton broni wyglądało imponująco.

Gra ostatecznie okazała się mieć specyficzny, groteskowy klimat i tak przykuwała właśnie uwagę. Szkoda mi było tamtej wersji ale było co było... i tak się kręci od 17 lat.

Pierwotny trailer gry >>> https://www.youtube.com/watch?v=JdKG0sslKjY

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl