Teraz będzie trzeba wybierać Death Stranding 2 czy Crimson Desert. O ile już wiem jakie jest crimson desert, to Crimson Desert spora zagadka, a niektóre informacje mówią, że to może być średniak. Trzeba poczekać na opinie i zdecydować ;)
I tak, CD to jest ruletka, ale na oko gorzej niż średniak nie będzie. Boję się tylko o ten duży, otwarty świat, bo już myślałem że devi zaczęli zauważać, że to nie o to chodzi.
Fajnie ale z drugiej strony MGS4 pozostaje exclusivem na PlayStation.
340 zł za roczną grę. Komuś albo się gra na konsoli nie sprzedała albo peron odjechał.
Najprawdopodobniej mają taką umowę, że nie mogą wydać gdy wcześniej, stąd ten exclusive.
Co do ceny, no to faktycznie dużo, ale gdybym miał kupować coś dobrego, jeśli DS2 jest dobre to wolę to niż każdą inną firmę wspierać.
Bo cenie kideo za MG serie.
Muzyka w ds1 wymiata, szkoda że już nie usłyszymy jej w nowej wersji z tym wokalistą... RIP.
Czegoś tutaj w tym tekście nie czaję: "Niespełna miesiąc po premierze na PS5 Death Stranding 2: On The Beach trafi na PC". To kiedy była premiera na PS5? Bo ja chyba z pół roku temu już grałem ??
Ten DS2 to w końcu był sukces, czy nie? Bo już niecały miesiąc po premierze była o nim kompletna cisza.
Przy DS1 to był nowy świat, niepokojąca, dziwna fabuła, nietypowa rozgrywka itd. Nie było wiadomo z czym to się je, kupowali to ludzie, którym to nie siadło, więc ogólnie pisało się o tym dużo.
Przy dwójce już było wiadomo, ten sam świat, podobna fabuła i rozgrywka, jak spodobała się jedynka, to ta też się spodoba (a jak nie, to nie) i nie ma co się więcej rozpisywać.
Czekałem na dwójkę na PC bo jedynka mi siadła. Ale z tą ceną to ich pojebało totalnie.