Ten koleś zawsze był pozytywny.
Taki nerd, tylko znany na pół świata, mający miliony.
Ale i tak się cieszy z takich dupereli, co tylko pokazuje, że nie pozjadał wszystkich rozumów.
Jest super-pozytywnym gościem!
"...w zamian obdarował jeden z lokalnych sklepów swoim błogosławieństwem" hahaha ale wy jesteście specjalni w tej "redakcji"
"...w zamian obdarował jeden z lokalnych sklepów swoim błogosławieństwem" hahaha ale wy jesteście specjalni w tej "redakcji"
Ten koleś zawsze był pozytywny.
Taki nerd, tylko znany na pół świata, mający miliony.
Ale i tak się cieszy z takich dupereli, co tylko pokazuje, że nie pozjadał wszystkich rozumów.
Jest super-pozytywnym gościem!
No jest, kręcą na dworcu Łodź Fabryczna, przy Archikatedrze Łódzkiej na ul. Piotrkowskiej i w kilku innych industrialnych miejscach.
Moje miasto będzie w reboocie Nieśmiertelnego.
Wniosek jest jeden: lepiej polskie przerobić na angielskie bo wyjdzie sporo na plus z kasą niż płacić w funtach angolowi w uk za wynajem metra pod zdjecia.

Jego notowania u mnie dodatkowo wzrosły.
Bo Polacy wiedzą: Jak należy ugościć bliźniego i jaki podarunek będzie najbardziej cieszył jego serce, a równicześnie będzie funkcjonalny i ciągle sprawiał obdarowanemu przyjemośc - na długo po tym - kiedy biżuteria już straci swój blask i urok nowości, a po pieniądzach zostanie tylko wspomnienie i puste butelki.
A tak w ogóle: to jestem nowy na tym forum, witam wszystkich! ( Nie wierzyłem - że jeszcze nikt nie zajął mojego nicku wcześniej xd)
https://www.gry-online.pl/forum/
Każdy jest tu mile widziany
Heniek to świetny gość, znany na całym świecie i bogaty a wydaje się być taki naprawdę normalny.
A może tylko udawał radość dziecka, bo przecież jest aktorem i udawanie to jego praca?