Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do opinii: GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole, ale prawdziwe pytanie brzmi, ile gracze będą musieli mu wybaczyć

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
29.07.2026 15:00
1
odpowiedz
superser
0
Legionista

Jak gra GTA6 ma sprzedać konsolę jeśli jest tylko grą ? kto wymyśla te durne tytuły newsów

29.07.2026 15:06
Bezi2598
2
1
odpowiedz
Bezi2598
167
Legend
Image

Jakie konsole? Wszedzie wszystko wyprzedane, ciężko nawet coś zamówić bez pośrednictwa scalperów. Wydaje mi się, że ani Microsoft ani Sony nie jest w tym momencie zainteresowane sprzedawaniem konsol kiedy koszty podzespołów są tak wysokie.

Zamówiłem Xboxa w zeszłym tygodniu bo Microsoft już zapowiedział podwyżki cen i musiałem się serio naszukać żeby coś znaleźć, a w końcu i tak kupiłem nie ten model który chciałem bo po prostu nie było innej opcji. Nawet na oficjalnej stronie Microsoftu nie kupicie w tym momencie xboxa.

29.07.2026 15:46
3
odpowiedz
marekk258
6
Legionista

Niech spieprzają, nie kupuję tego gówna i tyle. Przegrali tą naklejką z barkodem na tej dodatkowej zawartości, na którym było napisane coś w stylu: "Kupujcie dalej takie gówno", drwiąc i śmiejąc się pogardliwie z de facto idiotów, którzy dokonali zakupu w wersji premium, która i tak nie ma płyty.

29.07.2026 15:46
4
odpowiedz
1 odpowiedź
Assassinek06
123
Generał

Dlaczego na każdym kroku deprecjonujecie GTA6? Czy to się dobrze klika? Czy jak umniejszycie GTA to macie nadzieję, że uda się inne gry postawić w lepszym świetle? Im bardziej obsracie i wychwalicie Dawnwalkera to ludzie łykną, że taka jest prawda?

29.07.2026 15:49
4.1
1
odpowiedz
krontes
57
Pretorianin

Assassinek06 Już pojawiły się pierwsze czerwone flagi co do GTA 6.

29.07.2026 15:48
5
odpowiedz
krontes
57
Pretorianin

W tym roku to w ogóle coś wychodzi z większych gier?
Call of Duty, GTA i chyba Wolverine na plejkę. I to wszystko. Dawno nie było takiej końcówki roku.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl