Jak gra GTA6 ma sprzedać konsolę jeśli jest tylko grą ? kto wymyśla te durne tytuły newsów

Jakie konsole? Wszedzie wszystko wyprzedane, ciężko nawet coś zamówić bez pośrednictwa scalperów. Wydaje mi się, że ani Microsoft ani Sony nie jest w tym momencie zainteresowane sprzedawaniem konsol kiedy koszty podzespołów są tak wysokie.
Zamówiłem Xboxa w zeszłym tygodniu bo Microsoft już zapowiedział podwyżki cen i musiałem się serio naszukać żeby coś znaleźć, a w końcu i tak kupiłem nie ten model który chciałem bo po prostu nie było innej opcji. Nawet na oficjalnej stronie Microsoftu nie kupicie w tym momencie xboxa.
Niech spieprzają, nie kupuję tego gówna i tyle. Przegrali tą naklejką z barkodem na tej dodatkowej zawartości, na którym było napisane coś w stylu: "Kupujcie dalej takie gówno", drwiąc i śmiejąc się pogardliwie z de facto idiotów, którzy dokonali zakupu w wersji premium, która i tak nie ma płyty.
Dlaczego na każdym kroku deprecjonujecie GTA6? Czy to się dobrze klika? Czy jak umniejszycie GTA to macie nadzieję, że uda się inne gry postawić w lepszym świetle? Im bardziej obsracie i wychwalicie Dawnwalkera to ludzie łykną, że taka jest prawda?
W tym roku to w ogóle coś wychodzi z większych gier?
Call of Duty, GTA i chyba Wolverine na plejkę. I to wszystko. Dawno nie było takiej końcówki roku.