Coś czuję, że to pompowanie balonika zakończy się jednym z największych skandali w historii gier. Brak filmików z gameplaya jest niepokojący skoro niedługo premiera.
Przecież to typowe u R*, oni praktycznie nigdy nie pokazują materiału z rozgrywki, tylko różne sceny na silniku gry.
Co by nie mówić, R* to najlepszy dev na świecie,
I na jakiej podstawie tak uważasz? Na podstawie tej jedynej tandetnej papki którą dodają w ostatnich latach do GTA Online w sosie Woke czy może na podstawie wydania tej niepotrzebnej katastrofy https://www.gry-online.pl/gry/grand-theft-auto-the-trilogy-the-definitive-edition/zb60e0 albo na podstawie RDR2 od którego odbiło się mnóstwo graczy i mało kto ukończył ten tytuł, a GOTY przegrali z God of War (chociaż niezasłużenie), zwykły marketing i manipulacje odpalone przy okazji GTA VI uderzają wam do głowy.
Jeśli chodzi o zremasterowaną trylogię GTA, to R* jedynie ją wydał jak pamiętamy, za grę odpowiadało inne studio. Dlaczego R* to wydał? Nie wiem, ale zakładam, że po prostu mogli. CD Projekt też wydał bubla na premierę. Dlaczego? Tego również nie wiem, ale mogę się domyślać.
Co do argumentu, że mało kto ukończył RDR 2 ten argument jest nietrafiony, ponieważ mało graczy w ogóle kończy gry. Była nawet dyskusja na ten temat, zapodam link: https://www.gry-online.pl/forum/jaki-graczy-konczy-gry/za101fa0a#post0-16906794 RDR 1 i 2 oraz GTA V to bardzo dobre gry od historii, przez gameplay, po optymalizację. Dlatego moim zdaniem to najlepszy dev na świecie. Oni po prostu dostarczają produkt premium raz na kilka lat i to się szanuje. Ja nie krytykuje/hejtuje bo nie lubie GTA Online, albo że popularne i modne. Jakośc jest najważniejsza a o to się nie martwie.
Official Trailer #1: Released in October 2016, introducing the setting and atmosphere of the Wild West.
Official Trailer #2: Released in September 2017, focusing on the story, Arthur Morgan, and the Van der Linde gang.
Official Trailer #3: Released in May 2018, highlighting the narrative conflict and characters.
Official Gameplay Video #1: Released in August 2018, showcasing core game mechanics, camps, and combat.
Official Gameplay Video #2: Released in October 2018, focusing on world activities, Dead Eye, and first-person mode.
Launch Trailer: Released in October 2018, the final cinematic teaser just ahead of the game's official release.
Tak to wyglądało w przypadku Red Dead Redemption 2. Rockstar ma na wszystko jeszcze trochę czasu ;)
Mnie cieszy, że w końcu będzie można babeczką pograć. Ciekawe o ile i czy w ogóle świat będzie większy niż w 5. Jak jest tylko dwójka bohaterów to pewnie będzie mniejszy. Takie 2/3 świta z 5.
Coś mi się wydaje że fabuła, historia w grze będzie miałka, sztampowa, któtka i kiepska :/
Ale za to pod innymi względami gra będzie top.
Coś mi się wydaje że fabuła, historia w grze będzie miałka, sztampowa, któtka i kiepska :/
Gdyby Jason był tajniakiem i zwerbował Lucię do rozpracowywania takich Epsteinów czyli koleżków Zelnicka to byłoby coś ale pewnym tematów nie można tykać więc zrobią/zrobili generyczną papkę z murzynami którzy palą zioło i kradną, a to wszystko w sosie kilkudziesięciu generycznych filmów akcji z Hollywood co już widać po zwiastunach.
W ogóle robienie z czarnych w tej serii jakiś najgorszych gangsterów i złodziei jest już żałosne i nudne.
To już ci twórcy którzy odeszli z Rockstar mieli duże lepsze plany na markę w tym przeniesie gry do ameryki południowej czy coś w tym stylu było podobnego.