Wyjdzie to się ogra jakoś hypeu nie mam. 5 też ograłem kilka lat po premierze i szału na mnie nie zrobiła.
najbardziej wyczekiwana gra 2026 oku
Najbardziej oczekiwana gra 2026 roku jest/będzie Half-Life 3 który zostanie zapowiedziany w tym roku i będą to szczere, prawdziwe, spontaniczne oczekiwania, a nie sztucznie nadmuchane przez całą branżę medialne i niezliczoną ilość YouTuberów co widać na każdym kroku w przypadku GTA 6.
Druga sprawa to mało mnie to interesuje ale ciekawe z czym ma problem GTA 6? Najbardziej prawdopodobny jest problem z obecną generacją konsol i ich marną wydajnością.

Jak już takie rzeczy wiesz to mi powiedz kiedy w końcu wypuszczą Raising The Bar...
GTA V było wykastrowane graficznie na docelowych konsolach i ledwie trzymało 30 fps - nie uważam, by to miało mieć znaczenie w kwestii opóźnienia. Może po prostu chcą zrobić grę maksymalnie dopieszczoną na premierę?
Via Tenor
To macie ten swój długo wyczekiwany trzeci trailer :))
Teraz to strasznie stracili w moich oczach. Już nie czekam. Dziękuję dobranoc.
Drugi zwiastun też wyszedł po ogłoszeniu opóźnienia premiery, wiec pewnie niebawem trzeci zwiastun. Ale żeby nie było negatywnego odzewu to najpierw przekazują gorzką pigułe żeby ludzie byli przygotowani a później dadzą cukierka.
Obstawiałem środek września... Pewnie na otarcie łez w grudniu wrzucą trzeci trailer :P
Nie wiedziałem, że tak wcześnie chodzisz spać bo dotychczas myślałem, że codziennie zaliczasz nocki z synem grając wspólnie gry na zmianę.
A ja myślałem że zapadasz w sen zimowy i budzisz się w dzień kiedy jest pierwszy upał.
Zawsze tak randomowo robisz zdjecie telewizorowi o 21:50, czy tylko dzisiaj i zeby potem odpowiedziec sam sobie dwie godziny pozniej?
To było zaplanowane :) zdjęcie zrobiłem w środę bo wiedziałem że się przyda.
Nie odpowiedziałem samemu sobie.
Niech już dla własnego dobra po prostu podadzą datę roczną bez miesiąca i dnia i nikt nie będzie się przypierdzielał. Mogli to zrobić od początku i wtedy nie wiadomo może wyjdzie w lutym, a może w listopadzie, ale uniknęli by wkurzenia i irytacji graczy po kolejnym przekładaniu premiery.
A w ogóle ktoś jeszcze czeka na tą grę? Gimby już wyrosły z San Andreas a normalny gracz raczej tego nie tknie ...
Dzisiaj takie czasy, że gimby i podstawówka za czasów San Andreas nawet nie miała takiego oczekiwania jak teraz chłopy 30/40 plus na GTA 6.
Absolutna firma klaunów, obrzydliwi pogromcy związków, którzy traktują swoich pracowników jak absolutne gówno, a mimo to ciągle nie dostarczają dosłownie każdego ze swoich głównych produktów w terminach, które sami z przekonaniem ogłaszają.
Czekam już tyle, poczekam jezcze trochę. Lepiej niech wyjdzie dopracowane niż nie działające.
Jeśli teraz opóźnili premiere na listopad (jak wiekszość przewidywała, bo wiekszość części GTA wychodzili w październiku albo listopadzie) to znaczy że szykują sie do wypuszczenia zwiastuna.
Zwiastun 2 został wypuszczony 4 dni po opóźnieniu premiery 6 maja w Sobote.
Wiec stawiam że Zwiastun 3 zobaczymy albo w Sobote 8 Listopada, albo 19 listopada żeby był równy rok czekania oraz start pre orderów.
W każdym razie pokaz kolejnego Zwiastuna prawdopodobnie to już kwestia dni a nastepnych opóźnień nie będzie.
Zero zaskoczenia.
Może gameplay pokazowy(albo po prostu już jak ktoś gra) zobaczę przed ewentualnym kryzysem...ale zagrać na PC to już raczej nie XD
A tak serio. No wiadomo, lepiej dopracować, Listopad przed świętami, to idealny termin żeby trzepać hajs, do tego czym dalej, tym 100 dolców będzie sensowne dla nic, bo wiecie. Kryzys, wszystko drożeje, wiemy że was stać.
No i coraz bliżej nowych konsol ;D Najpierw stare, potem PC, potem nowe konsole, potem odnowienie. No cóż, żyje się tyle lat bez GTA 6, to się pożyje dalej...i obym dożył premiery na PC ;D Ale jako że nawet takiej gry nie kupię na premierę, no to raczej już nie zagram.
nie wierzę nawet w listopad a już o wersji na PC nie śmiem marzyć przed tym jak wycieczki na marsa nie staną się komercyjne

Normalnie szok i niedowierzanie
-->
hahahah
Swoją drogą, to jaki musi być burdel w takiej firmie. Ja na prawdę tego nie rozumiem, planujesz grę na 2025 rok, a na końcu wychodzi koniec 2026. Tam nikt nie myśli? To jaki oni mieli stan gry w czasie pierwszego trailera?
To nie jedyna firma z grami która prowadzi taki burdel.
Bo zwykle kto inny robi grę, a kto inny planuje datę jej premiery. Deweloperów zazwyczaj stawia się przed faktem dokonanym, tzn. wydajemy grę w dacie X, bo tak nam się spina finansowo i marketingowo, a wy macie zdążyć na czas, nieroby jedne! Najwyżej będziecie stukać trochę szybciej w te wasze klawiaturki, czy coś tam...
Trzeci trailer to teraz kwestia dni a najgorsza w nim będzie znowu plansza końcowa.

Gracze sie zachowują jakby mieli 4 lataka jak dzieci wmówić im wszystko można.
Naiwne to przez tyle lat się nie nauczyli że w obiecanki cacanki się nie wierzy.
Z góry się zakłada że gra będzie opóźniona z 3 razy.
Wtedy nie ma płaczu.
Tak dla przypomnienia
Beka z tych co już mówili o najważniejszym dniu w historii gamingu Xd
Wyjdzie to się ogra jakoś hypeu nie mam. 5 też ograłem kilka lat po premierze i szału na mnie nie zrobiła.
Może jak dali te opóźnienie to może dadzą na PC? Równie dobrze mogli by to zrobić od razu.
No nie mogą, bo po co tracić pieniądze. Na pewno jest wielu napalonych na GTA PCtowców, którzy kupią jakąkolwiek konsolę w zestawie z GTA 6, żeby jak najszybciej móc ograć. A jak wyjdzie na PC to znowu się kupi. Todd Howard pokazał, że na wydawaniu wielokrotnie jednej gry można fajnie zarobić. Już nie wspominam, że przecież nad Rockstarem stoi Take Two, a pieniądze to oni przecież kochają bardziej niż własne matki.
Czyli w sumie standard w wydaniu Rockstara. Listopad 2026 premiera na obecną generację konsol, bo trzeba jeszcze na tej generacji coś zarobić. Końcówka 2027 premiera na nową generację konsol i PC LUB premiera na PC dopiero w 2028.
Jakoś nie marzy mi się granie w 30-60 fps , niestety ktoś kto doświadczył wyższego odświeżania i grał głównie w fpsy, to nie ma powrotu do grania w gry poniżej 120 fps, więc ja tam mogę i czekać 2 lata na wersję PC, przynajmniej graficzka będzie ładniejsza ??
Zero zaskoczenia, byłem pewien, że przesuną, na jesień 2026 (IMO tego terminu już dotrzymają, to jest idealne okienko sprzedażowe).
Rockstar, dosłownie każdy swój duży tytuł opóźniał, począwszy od GTA IV, nic nie wyszło w pierwotnym terminie,a ludzie nadal szukają spisków, że sprzęt nie taki albo coś tam jeszcze innego ;).
Zazwyczaj (pomijając może GTA IV w wersji PC) te obsuwy wychodziły na dobre, więc i w tym wypadku nie ma co się spinać:).
Super, bardziej dopracowany produkt będzie.
Ja i tak czekam na playstation 6, żeby zagrać w GTA 6. Nie pozwolę sobie tym razem jak zagrałem na ps3 w gta5, a później na ps4 i różnica była kolosalna. Zbyt duża i piękna gra, żeby grać na "starej" generacji.
Do tego czasu gra będzie już dopracowana na 100% i będę mógł sobie z czystym sumieniem odpalić na PS6.
To było wysoko prawdopodobne GTA we wiosne eeee xD. Rockstar nie wydaje swoich gier wiosną zawsze na jesieni, zero zaszkoczenia.
GTA London 1969/61, Monster Truck Madness 64, Wild Metal, Oni, You Don't Know Jack, State of Emergency, The Italian Job, Smuggler's Run: Warzones, Midnight Club II, Red Dead Revolver, Midnight Club 3: DUB Edition/Remix, Table Tennis, Bully, GTA IV/The Lost and Damned/Chinatown Wars, Red Dead Redemption, L.A. Noire, Max Payne 3 oraz Grand Theft Auto V przesyłają pozdrowienia.
Lepiej opóźnione niż wypuścić niegotową grę. Chociaż jak wyjdzie poprawiona wersja czwórki to jeszcze zdążą coś poprawić tak jak było w przypadku wersji Definitive co miało wpływ na kolejne gry np. port RDR1 na PS4 i PC.
Przez przekładanie premiery Rockstar może mieć problem teraz w przyszłym roku podejrzewa się że będą przesłanki o ps6 i nowym Xbox nowe konsole mogą wyjść w 2027 jak gta6 wyjdzie pod koniec 2026 to mogą się znaleźć osoby które pomyślą nie kupuję gta6 za pewnie ponad 300zł poczekam na ps6 takie wyczekiwanie na gta6 w przyszłym roku może umilić Ananta i NTE przynajmniej darmowe będzie
Aż nie mogę uwierzyć, że kiedyś klepali te nowe wersje GTA regularnie co max kilka lat, a teraz czeka się 14 lat na nową część xD I co najlepsze - każdą z poprzednich części uważam pod względem klimatu za lepszą od bezpłciowego GTA V z beznadziejnymi głównymi bohaterami i jeszcze gorszymi antagonistami.
Mają rozmach skurwysyny. Premiera przesunięta nie od 2 tygodnie, nie o miesiąc tylko od razu o pół roku XD
Rockstar zjada swój ogon tym, że każde nowe GTA musi być większe, lepsze i bardziej rozbudowane. Kiedyś to jeszcze nie było aż tak obciążające bo w uniwersum 3D (GTA III, VC i SA) wystarczyło, że dodawali nowe miasto, więcej terenów pozamiejskich itp. ale mechanika pozostawała ta sama. Teraz kiedy chcą ulepszać i dopracowywać każdą najmniejszą pierdołę, to na kolejne GTA możemy poczekać kolejne +10 lat (a prawdopodobnie dłużej).
Niech sobie przekładają, nie mam ciśnienia na tę grę. Zresztą ja i tak będę czekał nawet dłużej, bo mnie interesuje jedynie wersja tej gry na PC. Po drodze są inne ciekawe premiery więc luz.
Myślę, że ta gra nie zostanie wydana nigdy. A jeśli nawet, to nie za bardzo będzie czas się nią pobawić ...
Nigdy to tak chyba żartem, bo opóźnić jeszcze sporo mogą, ale nie wydać? Wątpię. Wiesz ile zarabia jedna z najlepiej rozpoznawalnych marek w historii gamingu?
Dlaczego wprowadzacie w bład w artykule to nie przesuniecie o pół roku a o rok, o rok od planowanej pierwotnie premiery
Prędzej Cyberpunk wyjdzie niż gta6, miłośnicy gry którzy czekają na wersje pc współczuję, naprawdę.