najbardziej wyczekiwana gra 2026 oku
Najbardziej oczekiwana gra 2026 roku jest/będzie Half-Life 3 który zostanie zapowiedziany w tym roku i będą to szczere, prawdziwe, spontaniczne oczekiwania, a nie sztucznie nadmuchane przez całą branżę medialne i niezliczoną ilość YouTuberów co widać na każdym kroku w przypadku GTA 6.
Druga sprawa to mało mnie to interesuje ale ciekawe z czym ma problem GTA 6? Najbardziej prawdopodobny jest problem z obecną generacją konsol i ich marną wydajnością.

Jak już takie rzeczy wiesz to mi powiedz kiedy w końcu wypuszczą Raising The Bar...
GTA V było wykastrowane graficznie na docelowych konsolach i ledwie trzymało 30 fps - nie uważam, by to miało mieć znaczenie w kwestii opóźnienia. Może po prostu chcą zrobić grę maksymalnie dopieszczoną na premierę?
Via Tenor
To macie ten swój długo wyczekiwany trzeci trailer :))
Teraz to strasznie stracili w moich oczach. Już nie czekam. Dziękuję dobranoc.
Drugi zwiastun też wyszedł po ogłoszeniu opóźnienia premiery, wiec pewnie niebawem trzeci zwiastun. Ale żeby nie było negatywnego odzewu to najpierw przekazują gorzką pigułe żeby ludzie byli przygotowani a później dadzą cukierka.
Obstawiałem środek września... Pewnie na otarcie łez w grudniu wrzucą trzeci trailer :P
Nie wiedziałem, że tak wcześnie chodzisz spać bo dotychczas myślałem, że codziennie zaliczasz nocki z synem grając wspólnie gry na zmianę.
Niech już dla własnego dobra po prostu podadzą datę roczną bez miesiąca i dnia i nikt nie będzie się przypierdzielał. Mogli to zrobić od początku i wtedy nie wiadomo może wyjdzie w lutym, a może w listopadzie, ale uniknęli by wkurzenia i irytacji graczy po kolejnym przekładaniu premiery.
A w ogóle ktoś jeszcze czeka na tą grę? Gimby już wyrosły z San Andreas a normalny gracz raczej tego nie tknie ...
Dzisiaj takie czasy, że gimby i podstawówka za czasów San Andreas nawet nie miała takiego oczekiwania jak teraz chłopy 30/40 plus na GTA 6.
Absolutna firma klaunów, obrzydliwi pogromcy związków, którzy traktują swoich pracowników jak absolutne gówno, a mimo to ciągle nie dostarczają dosłownie każdego ze swoich głównych produktów w terminach, które sami z przekonaniem ogłaszają.
Czekam już tyle, poczekam jezcze trochę. Lepiej niech wyjdzie dopracowane niż nie działające.
Jeśli teraz opóźnili premiere na listopad (jak wiekszość przewidywała, bo wiekszość części GTA wychodzili w październiku albo listopadzie) to znaczy że szykują sie do wypuszczenia zwiastuna.
Zwiastun 2 został wypuszczony 4 dni po opóźnieniu premiery 6 maja w Sobote.
Wiec stawiam że Zwiastun 3 zobaczymy albo w Sobote 8 Listopada, albo 19 listopada żeby był równy rok czekania oraz start pre orderów.
W każdym razie pokaz kolejnego Zwiastuna prawdopodobnie to już kwestia dni a nastepnych opóźnień nie będzie.
Zero zaskoczenia.
Może gameplay pokazowy(albo po prostu już jak ktoś gra) zobaczę przed ewentualnym kryzysem...ale zagrać na PC to już raczej nie XD
A tak serio. No wiadomo, lepiej dopracować, Listopad przed świętami, to idealny termin żeby trzepać hajs, do tego czym dalej, tym 100 dolców będzie sensowne dla nic, bo wiecie. Kryzys, wszystko drożeje, wiemy że was stać.
No i coraz bliżej nowych konsol ;D Najpierw stare, potem PC, potem nowe konsole, potem odnowienie. No cóż, żyje się tyle lat bez GTA 6, to się pożyje dalej...i obym dożył premiery na PC ;D Ale jako że nawet takiej gry nie kupię na premierę, no to raczej już nie zagram.
nie wierzę nawet w listopad a już o wersji na PC nie śmiem marzyć przed tym jak wycieczki na marsa nie staną się komercyjne