Realistyczne, proceduralnie tłuczone się szkło żeby jechać z punktu A do punktu B słuchając dialogu postaci a następnie zabijasz wszystkich i jedziesz do punktu C. Nie mogę się doczekać.
Dla mnie ważniejszy jest fakt, że Hypervisor pozwala na odpalanie gier z Xboxa (póki co tylko jego) na PC.a co za tym idzie, podobno twórcy planują w ten sposób znaleźć metodę na odpalenie GTA na premierę na PC. Sądząc po tym, jak to zostało uproszczone w Denuvo trzymam mocno kciuki,, żeby to się udało :) Dla konsolowców to będzie gwóźdź do trumny. Swoją drogą ciekawe, jak to ma działać, a czykolwiek mam swoje wyobrażenie na ten temat i jeśli to jest to, co myślę,, to to naprawdę może się udać
1 - polecam sprawdzić, co oznacza słowo zakolak
2 - graj w betę
3 - czekaj rok na premierę wersji PC zakolaku jeden
Bardzo to inteligentne :)

Za sjp.pl: zakolak - potocznie: mężczyzna z zakolami na głowie. Po prawej ty jako przykład mężczyzny z zakolami.
Mądrzejsze jest ogranie bety GTA 6 na konsoli za uczciwie ciężko zarobione pieniądze niż piracić grę i przy okazji ryzykować udupienie swojego sprzętu jak ty. Swoją drogą moderacja (halo
Szyby? Serio? Niech się kompromitują. Jak chcą serio pokazać realizm to powinni dać dzieci-NPCów, które nie są nieśmiertelne i niewrażliwe na ataki jak to jest chyba w RDR2, a poza tym ograniczone tylko do misji fabularnych, a w otwartym świecie ich nie ma. To by dopiero dowaliło jeśli chodzi o realizm w GTA 6, ale oczywiście byliby ludzie co by się zesrali i by chcieli to usunąć, albo w ogóle gry zakazać jakby zobaczyli, że gracze je zabijają xD. https://www.gry-online.pl/newsroom/w-gta-6-moga-pojawic-sie-dzieci-ktorych-nie-bylo-w-zadnej-grze-z/zc2d787
A jak już przywołujecie fizykę wody to moglibyście to podpiąć pod RDR2, bo to chyba jedna z najlepszych, a nie tego starocia GTA 4.
Jeśli twoim pierwszym pomysłem, na wzbogacenie realizmu jest wprowadzenie nieletnich npców, które można zabić, to skierowałbym się na twoim miejscu do lekarza.
Jest to też gra dla płacącego odbiorcy, także nie masz prawa głosu
Jak nie potrafisz rozróżnić świata realnego od fikcji to jednak tobie potrzebny ten lekarz ;).
W filmach nikomu to nie przeszkadza PRAWDZIWI LUDZIE W NICH SĄ, w książkach też nie, ale jak w grach to wielkie oburzenie. Żałosne.
I nie ja problemu nie widzę, bo to jest gra i nie jest prawdziwe, nie określa też to kim jestem, bo to, że morduje w grze nie znaczy, że to bym też zrobił w realu czy coś. Ciekawe czy takie samo oburzenie było np. w "koszeniu" ludzi kombajnem w GTA SA, albo zabijanie ponad 200 gatunków zwierząt w tym gospodarskich i domowych w RDR2 pewnie nie, ale tylko dlatego, że według twojego rozumowania to jest pewnie ok, bo NPCty są "pełnoletnie" lol. A wiek jest tutaj bez znaczenia, bo jak już na ten temat się wypowiadać, to raczej życie ludzkie ma taką samą wartość i cyferka go nie zmienia.
Realistyczne, proceduralnie tłuczone się szkło żeby jechać z punktu A do punktu B słuchając dialogu postaci a następnie zabijasz wszystkich i jedziesz do punktu C. Nie mogę się doczekać.

GTA 6 może przesunąć granicę realizmu w grach na niespotykaną dotąd skalę.
Nie będzie blokował, bo nikt nie potwierdził, że parady LGBT w ogóle będą w GTA VI. Memy są beznadziejnym źródłem wiedzy.
Ja tam już tylko czekam na gameplay ze zwykłego PS5. Wiem, że R* to magicy, z PS4 i RDR2 to pokazali, no ale duże żyjące, miasto to coś innego niż wyludniony dziki zachód. Prosiak na pewno da radę, ale ciekawe jak to wyjdzie na podstawowym modelu konsoli.
Sracy, a nie magicy jak sobie zobaczysz jak wyglądało i chodziło GTA 4 i GTA 5 w pierwszym wersjach na obecne wtedy konsole.
Dzisiaj to się już na to nie da patrzeć.
Też chcę wiedzieć, chciałbym 60 fps w perfomrance mode .... bo ciężko będzie znowu wrócić do 30 fps
Niech dodadzą jakiegoś rabina to wtedy będzie realizm, a nie robienie od ponad 20 lat z czarnych rabusiów, narkomanów i złodziei, jak takie coś od tylu lat może się jeszcze podobać?
To już nie jest śmieszne ani zabawne tylko patologiczne.
Może tak, a może jest to tylko ju wyuczony i zakłamany stereotyp ale mimo wszystko to po co cały czas tak to promować i robić z czarnych wszystko co najgorsze.
Może czegoś nie dostrzegłem, ale w jaki sposób GTA "robi z czarnych rabusiów, narkomanów i złodziei"?
Niech sie po prostu ludzie w koncu rozpadaja jak dostana rakieta z rpg, albo strzala z czolgu. To jest realizm jakiego oczekuje, a nie jakis bombelek w napoju gazowanym.

E tam, jak nie chcą wydać GTA na PC równo z konsolami, to niech się pałują jak na razie, konsoli nie mam zamiaru kupować a czekać nie wiadomo ile, szczerze jakby Wiedzmin 4 wyszedł na równi, to bym też wolał Wiedzmina, bardziej też jestem ciekaw Cyberpunk 2.
Tak wiem - - - >
Śmiem wątpić jaśnie panie ;D W waszych tytułach zawsze jest te MOŻE więc nie wiecie czy na pewno więc nic nie wiecie więc jest to zmyślona plotka pod kliki i gówno burzę bo MOŻE ale NIE MUSI prawda
GTA V stosunkowo nie zachwycało realizmem czy innowacyjnością. Była to po prostu fajna kolejna część z większą mapą. Ciekawi mnie co dadzą w kolejnej. Jedno co mnie zastanawia. W necie widziałem jakąś grafikę przedstawiającą jak surfer płyną na fali czy jakoś tak to się nazywa. Jakby taki efekt dodali to by było coś. Chyba żadna gra takiego czegoś nie oferowała.