Komentarze do wiadomości: GTA 6 może przesunąć granicę realizmu w grach na niespotykaną dotąd skalę. Rockstar Games ma szansę zachwycić systemem „nowej generacji”

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
24.03.2026 17:24
Notanac
1
odpowiedz
Notanac
9
Chorąży

"GTA 6 może", "Rockstar Games ma szansę" - co za news!

24.03.2026 17:25
animatiV
2
odpowiedz
1 odpowiedź
animatiV
112
The Ultimate PCMR

Kiedy się rozpocznie kampania marketingowa GTA VI? Bo jakoś tego nie czuję..

24.03.2026 17:27
Racja
2.1
Racja
11
Konsul

Latem.

24.03.2026 17:33
😁
3
odpowiedz
Benekchlebek
35
Senator

Dla mnie ważniejszy jest fakt, że Hypervisor pozwala na odpalanie gier z Xboxa (póki co tylko jego) na PC.a co za tym idzie, podobno twórcy planują w ten sposób znaleźć metodę na odpalenie GTA na premierę na PC. Sądząc po tym, jak to zostało uproszczone w Denuvo trzymam mocno kciuki,, żeby to się udało :) Dla konsolowców to będzie gwóźdź do trumny. Swoją drogą ciekawe, jak to ma działać, a czykolwiek mam swoje wyobrażenie na ten temat i jeśli to jest to, co myślę,, to to naprawdę może się udać

post wyedytowany przez Benekchlebek 2026-03-24 17:37:11
24.03.2026 17:54
Felipe
😂
4
odpowiedz
Felipe
24
Messiah

Szyby? Serio? Niech się kompromitują. Jak chcą serio pokazać realizm to powinni dać dzieci-NPCów, które nie są nieśmiertelne i niewrażliwe na ataki jak to jest chyba w RDR2, a poza tym ograniczone tylko do misji fabularnych, a w otwartym świecie ich nie ma. To by dopiero dowaliło jeśli chodzi o realizm w GTA 6, ale oczywiście byliby ludzie co by się zesrali i by chcieli to usunąć, albo w ogóle gry zakazać jakby zobaczyli, że gracze je zabijają xD. https://www.gry-online.pl/newsroom/w-gta-6-moga-pojawic-sie-dzieci-ktorych-nie-bylo-w-zadnej-grze-z/zc2d787
A jak już przywołujecie fizykę wody to moglibyście to podpiąć pod RDR2, bo to chyba jedna z najlepszych, a nie tego starocia GTA 4.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl