Komentarze do wiadomości: GRYOnline.pl 2025 AD - kolekcja gier, powiadomienia i szereg poprawek

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
03.12.2025 09:38
pieterkov
3
11
odpowiedz
4 odpowiedzi
pieterkov
162
Senator

1. Mi nadal brakuje opcji serduszkowania komentarzy bezpośrednio pod artykułem, bez przechodzenia do forum.
2. Brakuje też łapek w dół.
3. Po kliknięciu "dodaj komentarz" pod artykułem, otwiera się pole wprowadzania komentarza na forum, a artykuł znika. Nie da się więc np. odwołać do treści newsa poprzez przewinięcie sobie do góry.
4. Jak mamy otwartą stronę gry np. https://www.gry-online.pl/gry/medal-of-honor/z1368 to kliknięcie przycisku "seria" powinno od razu otwierać stronę serii np.: https://www.gry-online.pl/gry/seria-medal-of-honor/z734 zamiast tylko scrollować do sekcji, w której trzeba jeszcze raz kliknąć "gry z serii X" - tym bardziej, że nie da się kliknąć kafelka z innymi grami z serii, cała szerokość tej sekcji prowadzi do tego samego. Albo zróbcie te kafelki "top 3 gier z serii" klikalne, albo otwierajcie od razu pełną listę. Obecnie nie widzę uzasadnienia dla hintowania okładek innych gier z serii, skoro nie da się i tak ich kliknąć.
5. Jak już jesteśmy w tej liście gier z serii np. https://www.gry-online.pl/gry/seria-medal-of-honor/z734 to nie da się jej pofiltrować po platformie i wyświetlić np. tylko gry z tej serii, które wyszły na PC - w starym UI taka opcja była.
6. Szkoda, że usunęliście pasek wyszukiwania na górze strony. Klikanie lupki to dodatkowy zbędny krok, bo połowa górnego paska jest pusta i spokojnie pomieściłaby wyszukiwarkę na prawo od logo gry-online.pl jak na starej stronie.

post wyedytowany przez pieterkov 2025-12-03 09:46:50
03.12.2025 09:25
1
odpowiedz
zbayno
21
Chorąży

Cześć - czy planujecie dodać możliwość filtrowania źródeł treści, które widzę na głownej stronie? Np. czy będzie możliwość zablokowania treści z Futurebeat lub Cooldown? Albo wybranie kategorii, które chce / nie chce się widzieć, np. newsy, recenzje, sprzęt, promocje?

03.12.2025 09:30
Łosiu
1.1
Łosiu
285
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

Myślę, że to jest nieuniknione. Kiedy to jednak nastąpi? Raczej nie wcześniej niż w drugiej połowie 2026 roku, bo ciężko w 12 miesięcy nadrobić 12 lat. Pracę mamy już zaplanowaną na długie miesiące wprzód.

03.12.2025 14:28
1.2
zbayno
21
Chorąży

Dzięki serdeczne za odpowiedź.

03.12.2025 09:31
Pablo_Minetto
2
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
Pablo_Minetto
55
Centurion

Nadal brakuje info czy gra jest na płycie czy tylko cyfra. Stara strona miała infomacje, że gra jest dostępna na płycie i cyfrowo albo tylko cyfrowo.

03.12.2025 12:32
2.1
DeltiX
43
Centurion

Też mi tego brakuje

03.12.2025 14:28
2.2
zbayno
21
Chorąży

O, to by było super.

03.12.2025 09:38
pieterkov
3
11
odpowiedz
4 odpowiedzi
pieterkov
162
Senator

1. Mi nadal brakuje opcji serduszkowania komentarzy bezpośrednio pod artykułem, bez przechodzenia do forum.
2. Brakuje też łapek w dół.
3. Po kliknięciu "dodaj komentarz" pod artykułem, otwiera się pole wprowadzania komentarza na forum, a artykuł znika. Nie da się więc np. odwołać do treści newsa poprzez przewinięcie sobie do góry.
4. Jak mamy otwartą stronę gry np. https://www.gry-online.pl/gry/medal-of-honor/z1368 to kliknięcie przycisku "seria" powinno od razu otwierać stronę serii np.: https://www.gry-online.pl/gry/seria-medal-of-honor/z734 zamiast tylko scrollować do sekcji, w której trzeba jeszcze raz kliknąć "gry z serii X" - tym bardziej, że nie da się kliknąć kafelka z innymi grami z serii, cała szerokość tej sekcji prowadzi do tego samego. Albo zróbcie te kafelki "top 3 gier z serii" klikalne, albo otwierajcie od razu pełną listę. Obecnie nie widzę uzasadnienia dla hintowania okładek innych gier z serii, skoro nie da się i tak ich kliknąć.
5. Jak już jesteśmy w tej liście gier z serii np. https://www.gry-online.pl/gry/seria-medal-of-honor/z734 to nie da się jej pofiltrować po platformie i wyświetlić np. tylko gry z tej serii, które wyszły na PC - w starym UI taka opcja była.
6. Szkoda, że usunęliście pasek wyszukiwania na górze strony. Klikanie lupki to dodatkowy zbędny krok, bo połowa górnego paska jest pusta i spokojnie pomieściłaby wyszukiwarkę na prawo od logo gry-online.pl jak na starej stronie.

post wyedytowany przez pieterkov 2025-12-03 09:46:50
03.12.2025 09:47
Łosiu
3.1
Łosiu
285
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

Komentarze bezpośrednio pod materiałami będą przerabiane. Ale o łapkach w dół musisz zapomnieć.

Co do reszty - dzięki za uwagi. Zapisane.

post wyedytowany przez Łosiu 2025-12-03 09:51:27
03.12.2025 10:43
xsas
3.2
2
xsas
198
SG-1

Łosiu
A można wiedzieć dlaczego nie będzie łapek w dół? To był akurat dobry element który potrafił odsiać zbędne/głupie komentarze.

03.12.2025 10:58
Łosiu
3.3
1
Łosiu
285
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

Oczywiście. Bo nie chcemy łapek w dół. Uważamy, że wprowadzenie ich 10+ lat temu to był błąd.

03.12.2025 23:31
tgolik
3.4
tgolik
153
Generał

Nowy layout - odpychający. Brak łapek w dół - gwóźdź do trumny. Pa, pa.

03.12.2025 09:53
Felipe
😍
4
1
odpowiedz
2 odpowiedzi
Felipe
20
Marked of Kane

Kolekcja gier zajebista <3. Szkoda tylko, że nie dało rady zrobić samodzielnego zmieniania kolejności gier. Nie ma też chyba sortowania według platformy na jaką daną grę mamy co jest swoją drogą słabe imo skoro jest możliwość sortowania według ocen. Ale nadal wygląda bardzo ładnie.

03.12.2025 09:59
Łosiu
4.1
1
Łosiu
285
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

Jeszcze kilka extra opcji personalizacji dodamy dziś - właśnie się robią.

03.12.2025 10:49
Felipe
4.2
Felipe
20
Marked of Kane

Łosiu
Swoją drogą może by trochę zmienić ikonki PS5, PS4 i nawet PS3, bo praktycznie mają takie same kolory. Odcienie są troszku inne i bardzo słabo to widać. Nie to co na X360 i One gdzie wyraźnie jest jasny i ciemny zielony no i XS/XX gdzie jest szary :D.

post wyedytowany przez Felipe 2025-12-03 11:09:12
03.12.2025 10:00
DexteR_66
5
1
odpowiedz
DexteR_66
13
Generał

Premium VIP

Podoba mi się to, mega to wyszło z kolekcją gier. Brawo!

03.12.2025 10:07
mohenjodaro
👍
6
odpowiedz
mohenjodaro
126
285 właściwy ranking

Sama kolekcja gier dużo lepsza, niż kiedyś, bardziej czytelna, łatwiej się po niej poruszać, dodawać i usuwać gry lub zmieniać ocenę.

03.12.2025 10:33
7
odpowiedz
toyminator
92
Senator

Kolekcja gier fajna. Ale nie skorzystam :D Nie chce mi się dodawać tylu gier :P
A tak już mam na steam kolekcję, ile grałem, w co mam grać, listę życzeń. W zeszycie też zapisane ;D Ale fajna opcja.

03.12.2025 10:52
xKoweKx [stalker.pl]
8
1
odpowiedz
1 odpowiedź
xKoweKx [stalker.pl]
155
Stalker

Wyświetlanie daty premiery gry zamiast daty ocenienia jej przez nas jest wg mnie trochę nielogiczne i mylące

03.12.2025 12:01
Soulcatcher
8.1
Soulcatcher
286
ESO

Premium VIP

xKoweKx [stalker.pl] inne daty, jeżeli dostępne, są wyświetlane jak wybierzesz konkretną zakładkę

03.12.2025 12:16
9
odpowiedz
1 odpowiedź
Adrian66
34
Chorąży

Nie wiem czy tak ma być ale jak dodaje grę do ,,chce zagrać "to dodaje mi ją do działu moje gry. A jak odznacze opcje dodaj do moje gry to gra całkiem znika z działu chce zagrać. Wydaje się że trzeba to naprawić.

03.12.2025 13:49
Łosiu
9.1
Łosiu
285
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

Image

"Moje gry" to ogólnie cały ten dział. Jak usuwasz grę z "Moje gry" to już jej tam w ogóle nie zobaczysz. Natomiast twój wybór chcę zagrać jest zapamiętany, liczy się do statystyk wyświetlanych na karcie gry, a poza tym jest widoczny systemie ocen.

post wyedytowany przez Łosiu 2025-12-03 13:50:03
03.12.2025 12:20
Nolifer
10
odpowiedz
1 odpowiedź
Nolifer
178
The Highest

Fajnie, że dodaliście pod gram materiały z tvgry, bo ostatnio szukałem czegoś z rdr'a i musiałem ręcznie przeklikiwać się przez tvgry do maja 2010 roku.

Kwestia, że pod stronami z grami są rozdzielenia między tvgry, a trailery, a jedna i druga zakładka wyświetla taką samą ilość filmów. Czy będziecie zmieniać jeszcze to, że np klikając w tvgry video, wyświetlą się same filmy z tvgry o tematyce danej gry, czy liczba jest tylko reprezentatywna, a zostaje podział już po samym kliknięciu?

Drugie pytanie, czy w sekcji z datami premier będzie pokazana platforma na jaką wychodzi gra? Bo teraz np robiąc sobie listę, trzeba wejść na daną grę i sprawdzić na 100% czy to ma premiere ogolną, czy np po kilku latach wychodzi port na jakieś mobilki i switcha

post wyedytowany przez Nolifer 2025-12-03 12:24:16
03.12.2025 13:52
Łosiu
10.1
1
Łosiu
285
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

O rzecz nr 1 już zdążyliśmy się pokłócić godzinę temu z Solnicą i Soulem. Walka w temacie trwa :D Jeszcze nie wiem jak wyjdzie.

Tak, lista dat wydań będzie przerabiana tak aby pokazać platformy. To jednak sporo pracy i to temat raczej stycznia. No chyba, że Solnica da radę...

03.12.2025 12:35
Wrzesień
11
odpowiedz
1 odpowiedź
Wrzesień
74
Idiot Doom Spiral

Generalnie fajna rzecz, może nawet pooceniam sobie jakieś gry. Tylko szkoda, że strony gier na encyklopedii to jest teraz taka porażka. Myślałem, że się z czasem przyzwyczaję, jak do reszty zmian, ale nie, wciąż przepaskudnie to wygląda. Stary wygląd encyklopedii to był jeden z największych atutów GOLa, teraz w ogóle nie chce mi się tam wchodzić. Nie wiem po co to było ruszane ;/

03.12.2025 14:14
Soulcatcher
11.1
Soulcatcher
286
ESO

Premium VIP

Wrzesień było ruszane bo takie były wymagania, strona encyklopedii nie jest jeszcze skończona

03.12.2025 12:39
Mówca Umarłych
12
odpowiedz
1 odpowiedź
Mówca Umarłych
137
Pan Milczącego Królestwa

Dodajcie sortowanie po tytule w każdej sekcji osobistej biblioteki. Obecnie sortowanie A-Z jest tylko w pierwszej - Moje gry.
Sortowanie albo widocznoś wg. platformy też byłaby miłym dodatkiem.

post wyedytowany przez Mówca Umarłych 2025-12-03 12:43:24
03.12.2025 14:13
Soulcatcher
12.1
Soulcatcher
286
ESO

Premium VIP

Sortowanie A-Z będzie to nie jest problem.

Jeżeli chodzi o platformy to mamy z tym problem, jak go rozwiążemy to będzie.

03.12.2025 12:56
Shadoukira
13
1
odpowiedz
3 odpowiedzi
Shadoukira
113
Chill Slayer

Ja nadal jestem zdania, że poprzedni wygląd strony był lepszy, bardziej czytelny. Niektóre nowe funkcje są fajne, ale i tak jak na razie nadal nie czuje się komfortowo przeglądając te stronę na komputerze, bo na telefonach sprawdza się to nawet ok. Jak do tej pory najbardziej boli mnie wygląd Newsów, gdzie kiedyś było to bardziej kompaktowe i jednocześnie bardziej czytelne oraz sekcja komentarzy bardziej mi się podobała. Teraz trochę mnie irytuje to, że trzeba wejść w oddzielne okno, aby zobaczyć wszystkie komentarze tak jak kiedyś.

Nie rozumiem też dlaczego usunięto łapki w dół, skoro nie ma łapek w dół to łapki w górę są tak samo bezużyteczne, bo może się zdarzyć tak, że jakiś komentarz będzie miał dużo łapek w górę, a podobał się on np. tylko 10 osobom, a nie podobał się 100 osobom. I teraz taki komentarz będzie wyróżniony jako ten "dobry" gdzie większość graczy/czytelników tak naprawdę nie zgadza się z np. danym poglądem... Dezaprobatę można teraz co najwyżej wyrazić w kolejnych komentarzach. Jak dla mnie ten system jest albo całkiem do wywalenia, albo trzeba przywrócić łapki w dół, ale np. minusowe punkty nie będą widoczne, skoro tak bardzo się boicie "nękania" czy innego "hejtu"...

post wyedytowany przez Shadoukira 2025-12-03 12:58:21
03.12.2025 13:32
13.1
kaagular
91
Generał

No nie do końca tak jest w łapkami w górę. Jeżeli wpis ma 10 w górę, a inny nie ma 10 w górę to pomimo tego, że może mieć 100 "na nie" to nadal jest lepszy od tego, który nie ma 10 w górę i być może też X "na nie". Łapki w dół to pomysł po prostu zły, dający jedynie możliwość obniżania rangi wpisu "bo tak". Jak wiadomo zawsze jest większe zaangażowanie przy byciu "na nie" niż "na tak". Inna sprawa, że o ile łapki w górę mi nie wadzą to po co jest ustawianie postów "od najpopularnieszych" to nie mam pojęcia. Na górze powinny być najnowsze i to licząc odpowiedzi. Ewentualnie opcja sortowania "po łapkach". Teraz jest totalny miszmasz czasowy.

03.12.2025 14:10
Soulcatcher
13.2
Soulcatcher
286
ESO

Premium VIP

Shadoukira spróbuj wygląd kompaktowy

03.12.2025 14:39
Shadoukira
13.3
1
Shadoukira
113
Chill Slayer

kaagular Z mojego doświadczenia na forum, gdy łapki w dół jeszcze działały, rzadko widziałem sytuacje, w których ktoś dostawał minusy „bo tak”. Najczęściej były to komentarze prowokacyjne, nie na temat albo celowo trollujące. Jasne, to tylko moje obserwacje i nie mam twardych danych, ale mam wrażenie, że mechanizm nie był masowo nadużywany. Dlatego uważam, że całkowite usunięcie łapek w dół może po prostu bardziej zubożyć system ocen niż ograniczyć hejt.

Soulcatcher Faktycznie tak chyba lepiej mi się przegląda stronę, dzięki.

post wyedytowany przez Shadoukira 2025-12-03 14:44:57
03.12.2025 13:06
14
odpowiedz
1 odpowiedź
wafcio
4
Junior

owa strona to masakra, nie da się jej używać jak dawniej, filtracja po grach wydanych na PS5 nie możliwa. Szukanie informacji o datach releasu utrudnione

03.12.2025 14:09
Soulcatcher
14.1
Soulcatcher
286
ESO

Premium VIP

wafcio tu https://www.gry-online.pl/gry/szukaj/ możesz wygenerować sobie listę po dowolnej platformie i innych kryteriach.

tu https://www.gry-online.pl/gry/playstation/ masz całą stronę tylo o playstation

ale ogólnie lista encyklopedii będzie jeszcze poprawiana.

Poprzednie osoby zmieniające serwis włożyły wiele wysiłku aby ukryć platformy, będziemy to powoli naprawiali.

03.12.2025 13:27
15
odpowiedz
1 odpowiedź
kaagular
91
Generał

Jakie będą zmiany na forum (czy po tutejszemu w komentarzach)? Obecnie jest po prostu... przedziwnie. Dziwne nieintuicyjne przyciski, brak powiadomień, że ktoś odpisał, opcja "zaczep" jest jakaś koślawa. W sumie nie sprawdzałem, ale czy naprawiło się automatyczne wylogowywanie tj. żeby go nie było?

03.12.2025 13:56
Łosiu
15.1
Łosiu
285
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

Realia są takie, że forum to technologiczny skansen i na razie pokładaliśmy je aby w ogóle działo. Tak mniej więcej. Bo ciągle coś się sypie. Dlatego jednym z celów 2026 jest napisanie wszystkiego na nowo.

O ile wiem z wylogowywaniem sobie poradziliśmy.

03.12.2025 13:29
pieterkov
16
odpowiedz
2 odpowiedzi
pieterkov
162
Senator
Image

Chyba coś nie pykło z powiadomieniami. Dostaję powiadomienia na maila, a tam link:
Zarządzaj swoimi subskrybcjami: tutaj.
Ale jak tam wchodzę to widzę tylko "aktualne powiadomienia" i tam jest pusto. Wcześniej była tam lista kilkuset wątków które obserwuję i mogłem im indywidualnie usuwać powiadomienia.

Jedyne co widzę to gry z ustawionymi powiadomieniami, ale subskrypcje dla wątków całkiem zniknęły, pomimo tego, że działają bo dostaję powiadomienia na temat niniejszego wątku.

P.S. Szkoda, że trzeba mieć premium, żeby obserwować powyżej 25 gier. Na steam w wishlist mam ponad 500 gier i nie płacę za to ani centa.

03.12.2025 14:03
Łosiu
16.1
Łosiu
285
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

Błąd z linkiem i powiadomieniem został poprawiony. Już powinno być ok.

Co do limitu i Steam follow czy whislist, to naginasz fakty. Płacisz 30% od każdego zakupu gry i programu filmie Valve za to, żeby łaskawie robiła Ci fajny sklep. W przypadku jednej tylko gry za 250zł to 75zł, więc niemal tyle ile nasz roczny abonament Premium.

03.12.2025 14:05
Dante
😉
03.12.2025 13:36
Smoła1985
17
odpowiedz
2 odpowiedzi
Smoła1985
6
Junior

No muszę przyznać podoba mi się to co zrobiliście .Pozdrawiam

03.12.2025 14:04
Soulcatcher
17.1
Soulcatcher
286
ESO

Premium VIP

Smoła1985 to miłe co piszesz, ma nadzieję że kolejne zmiany i nowe rzeczy też przypadną ci do gustu.

03.12.2025 14:37
17.2
zbayno
21
Chorąży

Zgadzam się, ogólny kierunek zmian, mimo drobnych wpadek, generalnie na plus.

03.12.2025 14:47
18
odpowiedz
1 odpowiedź
jstola
15
Legionista

Super zmiana jak chodzi o "Moje gry". Możliwość edycji, usunięcia starych przypadkowo dodanych pozycji i wpisania czasu gry sprawia, że stanie się to moją ulubioną listą gdzie mogę mieć wszystkie informacje o ukończonych i obserwowanych pozycjach :) Zmieniłbym tylko wyświetlaną datę premiery na datę oceny i dodał opcję segregowania pozycji po dacie oceny, bo data premiery nie ma żadnego znaczenia w kontekście "moich gier".
Jakbym mógł coś podpowiedzieć, to "Najnowsze" może zostać jako "najnowsza aktywność", ale podstawową opcją segregowania powinna być "data oceny" i powinna być możliwość segregowania wg tejże daty oceny :) Chcąc obecnie wrócić do ocenionych lata temu gier, by dodać czas ukończenia sprawiamy, że ląduje ona na samej górze listy, co kompletnie nie ma sensu.

03.12.2025 16:09
Soulcatcher
18.1
Soulcatcher
286
ESO

Premium VIP

jstola wybierz jedną z zakładek oceny i tam masz datę oceny.

03.12.2025 16:35
Szefoxxx
19
1
odpowiedz
1 odpowiedź
Szefoxxx
91
Doradca

wygląda jakbyście byli z tego jakoś ekstra zadowoleni
wydaniem przypominam, popsutego serwisu z setkami błędów i wieloma brakami, co już naprawicie miesiącami i końca nie widać
no to sorry, nie się co chwalić, najgorzej przeprowadzoną aktualizacją roku, sami do tego doprowadziliście
choć, no cóż, dobrze, że idzie to do przodu, widocznie inaczej się tu nie da

dla mnie strona została tylko zmieniona na gorsze, na serio nie widzę powodu po co były te zmiany skoro użytkownik końcowy nie zyskał kompletnie nic, wygląd wyglądem, ale nic po prostu w typowym przeglądaniu tej strony nie stało się lepsze, a tylko gorsze, wiec po co to wszystko, zysk dla mnie żaden, a tylko więcej baboli

ktoś inny czuje to samo?

i stąd być może biorą się te wszystkie problemy, nie ma dobrego planu, bo nie macie nikogo kto wie co i jak, tak konkretnie

poza tym nadal pełno rzeczy sobie wymyślacie arbitralnie, które nie mają żadnego sensu, bo tak, bo tak ma być, bo sobie tak wymyśliliśmy

choćby "oceny" steam nadal są całkowicie przekłamane i nieprawdziwe, nie ma żadnego przelicznika z % na skalę 1/10, nie ma takiego czegoś, na steam nie wystawia się ocen, tylko polecenie albo nie to nie jest ocena w skali 1 do 10

no, ale na golu zawsze będą wiedzieć lepiej i swoje widzi mi się nachalnie wciskać choć nie ma to żadnego sensu, ocena steam powinna być dokładnie tak podawana jak na steam w %

tak samo wygląd, napisałem na forum czemu obecny system z przełączaniem wyglądu obiektywnie nie ma kompletnie żadnego sensu i nigdy nie będzie miał i dlaczego, nikt takiego czegoś nie robi, podałem jaki jest standard, i co, nic, zero odzewu, zero poprawek

i tak to tu wygląda, my wiemy lepiej od wszystkich, ale dziwnym trafem wydają też najgorszy bubel ze wszystkich

03.12.2025 17:02
Soulcatcher
19.1
Soulcatcher
286
ESO

Premium VIP

Szefoxxx91 ---> ja od urodzenia jestem bardzo zadowolony.

Ja tam nie wiem jak inni, ale ty mocno narzekasz na wszystko co robimy.
Nie musisz przełączać wyglądu możesz korzystać z tego który przygotowaliśmy, wersja kompaktowa jest tylko dla ludzi którzy zgłaszali problem z tym że wszystko jest dla nich za duże.

Ja jestem bardzo zadowolony z wprowadzonych zmian bo to kieruje ten serwis do przyszłość a nie w kierunku archiwum internetu. A to że zostało jeszcze wiele pracy to jest oczywistość.

03.12.2025 17:03
Ergo
20
odpowiedz
2 odpowiedzi
Ergo
98
Generał

Fajne zmiany, ja mam tylko jedno pytanie. Czy macie w planach wprowadzić powiadomienia na stronie gdy ktoś nas oznaczy pod jakimś tematem? W mojej opinii dużo na tym tracicie bo ludzie mniej angażują się w dyskusję. No, ale mogę się oczywiście mylić, może to nie jest tak istotne jak mi się wydaje.

post wyedytowany przez Ergo 2025-12-03 17:03:21
03.12.2025 17:10
Soulcatcher
20.1
Soulcatcher
286
ESO

Premium VIP

Ergo jak ktoś cię przywoła dostaniesz powiadomienie na maila.

Takie ogólne powiadomienia będą jak zrobimy nowe forum, ale trudno jest powiedzieć kiedy.

03.12.2025 17:14
Felipe
20.2
Felipe
20
Marked of Kane

Soulcatcher
A będą to powiadomienia też jak ktoś nas nie oznaczy kiedy nam odpowiada pod komentarzem? Bo wsm. to raz się oznaczy, raz nie i czasami ktoś nam odpowie, ale o tym nie wiemy, bo nie ma o tym informacji.

03.12.2025 17:41
lazynetop
21
odpowiedz
1 odpowiedź
lazynetop
2
Junior

W sekcji Moje Gry brakuje mi licznika posiadanych gier, granych oraz ukończonych, dziękuję.

03.12.2025 18:23
Soulcatcher
21.1
Soulcatcher
286
ESO

Premium VIP

lazynetop ok, poprawimy

03.12.2025 20:10
amfa24
22
odpowiedz
1 odpowiedź
amfa24
89
Konsul

Premium VIP

Proszę o dodanie sortowania w archiwum na sekcje: gry, sprzęt , itd

Jest to strasznie frustrujące ,że news wyświatla tylko jeden dzień, klikając pokaż więcej przechodzi do archiwum w którym jest wszystko łącznie z reklamami które mnie osobiście odrzucają całkowicie , premium vip w przyszłym roku odpada jeśli tak zostanie. Podział na sekcje ułatwi przeglądanie tego co nas (mnie) interesuje...

Dziękuję za tryb kompaktowy oraz zmianę widoczności czcionki.

post wyedytowany przez amfa24 2025-12-03 20:12:56
03.12.2025 20:43
Soulcatcher
22.1
Soulcatcher
286
ESO

Premium VIP

amfa24 tak myśliliśmy o tym, nie wszystko zostało tam skończone. Myślę że z tym nie będzie problemu.

03.12.2025 23:48
Aszurnasirpal_II
23
odpowiedz
Aszurnasirpal_II
16
Legionista

Jestem zadowolony ze zmian szczególnie odnośnie całego panelu Moje gry. W końcu możliwość zaznaczania czy w grę się grało, czy ukończyło, możliwość zmiany oceny. Poruszanie się w nim jest wygodne, szybkie i przejrzyste. Co mi jeszcze brakuje: Możliwość zmiany daty wystawienia oceny - wtedy gry układałyby się chronologicznie zgodnie z kolejnością ich przechodzenia. Druga rzecz to możliwość decydowania które zakładki na stronie gry chcemy wyświetlać i w jakiej kolejności bo strona jest długa i przewija się przez nie interesujące mnie działy.

04.12.2025 00:20
Aszurnasirpal_II
24
odpowiedz
Aszurnasirpal_II
16
Legionista

Jeszcze jedno to co pisał Adrian66 - odznaczenie gry z Moje gry nie powinno usuwać jej z listy "grałem", "chcę zagrać", "ukończyłem" itd. bo w tym momencie nie mamy całej listy gier w które chcemy zagrać czy ukończyliśmy. Ja osobiście do Moich gier dodaję te które posiadam, a wielu z tych które ukończyłem już nie mam.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl