Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Gran Turismo triumfuje, gdy Forza przekracza granice dobrego smaku recyklingiem. Motoprzegląd Drauga

Forum Gry MMO
Dodaj komentarz
23.08.2026 18:42
Araneus357
1
odpowiedz
Araneus357
67
Hellwalker

Można było uwzględnić zapowiedź Heatwarped - to taki trochę "NFS: Underground w domu". Gra ma obecnie demko na Steamie. Ciekawe czy udało im się przebić jeden z najgorszych rubberbandingów w historii gier wyścigowych. 😉

https://store.steampowered.com/app/4846360/Heatwarped/

23.08.2026 19:12
Draugnimir
1.1
odpowiedz
Draugnimir
158
Mały diplodok

GRYOnline.plRedakcja

Araneus357 Widziałem to i byłem zaciekawiony (miałem podobne skojarzenia), ale zabrakło mi czasu, żeby zapoznać się z demem i coś o nim napisać - spróbuję w następnym przeglądzie ;)

Forum Forum Gry MMO
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl