Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do opinii: Graliśmy w Road Kings. Największy rywal ATS-a chce połączyć symulator z filmem akcji i nie zawsze wychodzi mu to na dobre

Forum Gry Symulacyjne
Dodaj komentarz
26.08.2026 15:10
1
odpowiedz
toyminator
105
Legend

Zobaczymy. Myślałem że te efekty jak Tornado, będą miały jakiś realny wpływ, np ucieczka przed tornadem. No cóż. Gra będzie wygrywać głównie grafiką. \A jak z czuciem? Jak się jeździ? Mydelniczka jak stare gry SCS, czy czuć ciężar. W ATS i ETS to z tym tak średnio, chociaż da się ustawić suwaki na tyle, żeby ciężarówka miała jakiś opór, i nie reagowała gwałtownie na zmianę kierunku jazdy.

26.08.2026 16:28
Dead Men
1.1
odpowiedz
Dead Men
201
Senator

toyminator jako iż oni oagrniaja fizyke to może czuc

29.08.2026 09:36
Eglaros
1.2
odpowiedz
Eglaros
2
Junior

toyminator Na autostradach miałem wrażenie jazdy wyścigówką, może do marca zmienią.

26.08.2026 16:16
MaxxGroo
2
odpowiedz
MaxxGroo
48
Centurion

Nie brzmi jak gra dla fanów Snowrunnera, a jakiegoś nowego grona.
Szkoda, że zamiast celować w swoją bazę graczy tworzą różne spin offy, które w żadne gusta swoich fanów Mudrunnera i Snowrunnera nie trafia. Pójdą z torbami po takich projektach.

26.08.2026 16:27
Dead Men
3
odpowiedz
Dead Men
201
Senator

czyli takie Rig'n'Roll: Tirowiec w lepszej grtafice

26.08.2026 16:59
MelChioR
4
1
odpowiedz
MelChioR
97
Pretorianin

Aż mi się przypomniała big Mutha truckers

29.08.2026 09:24
Eglaros
5
odpowiedz
Eglaros
2
Junior

Czyli od czasu zamkniętych testów beta nic się nie zmieniło. Mapa się znudzi, jak nie kupisz nowej ciężarówki to zbankrutujesz, trasy są bardzo długie i starszą fajniejsza ciężarówka nie opłaca się. Jak dla mnie to gra była zbyt realistyczna, postulowałem za ustawieniami realizmu żeby nie zjeżdżać co chwilę na spanie. A jak dojedziesz do celu za późno i zakład zamknięty trzeba nocować.

Forum Forum Gry Symulacyjne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl