Ciekawe w ilu klatkach to będzie działać na bazowym PS5.
Obejrzałem tu i ówdzie, no i mnie kupili. Remake pełną gębą, czego po Ubi się nie spodziewałem.
Autor spędził z grą kilka godzin i jedyne o czym jest w stanie napisać, to o rzeczach, o których wiadomo w zasadzie od samej zapowiedzi gry? Serio? Czytając coś takiego, powoli zaczynam rozumieć skąd się bierze nagonka na dziennikarstwo growe w ostatnim czasie.
Z ciekawości wszedłem na YT posłuchać co UV ma do powiedzenia na temat tej gry i facet rzetelnie przedstawił masę porównań, zwrócił uwagę na kwestie, które nie były poruszone w oficjalnych materiałach, dzięki czemu dowiedziałem się wielu nowych rzeczy, zarówno o drobnych zmianach w niektórych aktywnościach, zmianach QoL, czy wielu innych zmianach w mechanikach gry jak i o nowych elementach.
Tymczasem na największym portalu growym w Polsce czytam o rzeczach pokroju, że będzie krew i nie będzie wątku współczesnego w którym autorowi podobało się jedynie powiązanie z Watch Dogs, no ludzie kochani.
A JA PRZESZEDLEM GTA 7 BO SZÓSTKA MI NIE ODPOWIADAŁA FABULARNIE
Świetna wiadomość. Niech gra odniesie sukces jeśli na niego zasługuje. :)

Wystarczy mi ten zrzut ekranu z tym idiotycznym system walki i jeszcze głupszą nieinteligencją przeciwników aby wiedzieć, że nawet za dopłatą nie tknął bym tej serii.