Komentarze do wiadomości: Graczka z zaawansowaną jaskrą osiąga jeden z najwyższych poziomów po dwóch latach ciężkiej pracy w Tekkenie 8

Forum Gry Zręcznościowe
Dodaj komentarz
24.02.2026 12:56
Illuminackiretpalianinnajezdzcazdalekiegokosmosu
1
odpowiedz
Illuminackiretpalianinnajezdzcazdalekiegokosmosu
72
Generał

Najłatwiejszy tekken w historii, no litości...

25.02.2026 11:51
2
odpowiedz
1 odpowiedź
BARRT4
3
Junior

Jaja sobie robicie prawda? Wiecie, że ludzie w tej grze dochodzą do fioletowych rang+, grając jedynie dwoma przyciskami naprzemiennie? Wiecie, że w tej grze combo są po 90/110 DMG, gdzie postać ma 150HP. A wystarczy 2x wygrać 50/50, aby ten DMG wykonać? Bo jak jesteście w combo , to drugi gracz nic nie może zrobić. Gra jeszcze działania zasadzie, że lepiej robić cokolwiek, byleby klikać. I ludzie tak dochodzą do bardzo wysokich rang? Porażka, tzn. gratulacje dla tej osoby, niech się cieszy. Jako portal z grami, widać że nie macie o nich żadnego pojęcia.

26.02.2026 22:35
2.1
CallMeAchie
1
Junior

BARRT4 200HP, ale tak, niektóre postacie mogą z palcem w ***** w dwóch combo plus kilka poke'ów zabić... poza tym ona gra Anną Williams - jedną z najbardziej braindead broken postaci w grze. Pokażcie lepiej jej in-game "defence" rating :)

25.02.2026 11:53
sirstuartstrange
😱
3
3
odpowiedz
1 odpowiedź
sirstuartstrange
4
Chorąży

Via Tenor

Graczka

25.02.2026 12:23
Lateralus
3.1
3
Lateralus
156
Last Of The Wilds

Via Tenor

25.02.2026 12:18
Czarny  Wilk
4
odpowiedz
1 odpowiedź
Czarny Wilk
148
Generał

GRYOnline.pl

Image

Wbrew temu co piszą marudy powyżej, zdobycie Tekken Goda to całkiem niezłe osiągnięcie, nawet z poprawką na inflację rang. Zależnie od tego gdzie sprawdzamy, oznacza to bycie w top 5-10% najlepszych graczy Tekkena 8. Po prawej przykładowe aktualne dane z serwisu https://ewgf.gg/, strzałką zaznaczyłem Tekken Goda. Fajne osiągnięcie, propsy :)

26.02.2026 22:37
4.1
CallMeAchie
1
Junior

Czarny Wilk Grałem niecałe 100h tylko w pierwszym sezonie, był to mój pierwszy Tekken, połowę grałem Lili, drugą Bryan'em - Battle Ruler nie używając w ogóle taunt bo jestem co najwyżej średni, a jej main był w sezonie pierwszym top 1 postacią. Pokażcie jej in-game defence rating.

25.02.2026 15:40
5
odpowiedz
levvyl
5
Legionista

Słowo graczka brzmi jak obelga xd

26.02.2026 15:05
6
odpowiedz
getsugat
19
Centurion

Zastanawiam jak połączyć ze sobą dwa zdania padające w artykule.
1. "BlindGuitarFox nie korzystała przy tym ze specjalnego i powszechnie krytykowanego trybu dostępności, gdyż jej zdaniem daje jej to niesprawiedliwą przewagę w pojedynkach na żywo"
2. "BlindWarriorSven był wręcz inspiracją dla streamerki dzięki swoim osiągnięciom na scenie turniejowej Street Fightera, mimo że zupełnie stracił wzrok przez raka mózgu i tym samym może grać jedynie z pomocą słuchu. To zasługa opcji dostępności wprowadzonych przez Capcom – co pokazuje, dlaczego graczy powinno cieszyć, że twórcy gier w ostatnich latach kładą coraz większy nacisk na takie funkcje."

post wyedytowany przez getsugat 2026-02-26 15:18:06
26.02.2026 15:09
7
odpowiedz
Asmodeus
54
Senator

Przeciez do grania w gry (poza VR, wtedy staje sie to trudniejsze) wystarczy jedno oko... Tekken nie jest tu wyjatkiem...

Forum Forum Gry Zręcznościowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl