Co do zabezpieczenia dwuskładnikowego, ono wcale nie działa.
Mam je włączone, a na dowolnym urządzeniu czy przeglądarce mogłem się zalogować bez potwierdzania, że to ja.
Ta gra to jest taka porażka, dziwie się, że tyle osób w nią gra. Brak szacunku do samego siebie chyba jest głównym powodem ogrywania tego czegoś xD
Obecnie gram w SPT 4.0.8 i mega dobrze się bawię. Ciesze się, że mod można instalować mając zainstalowany oryginał bo mimo wszystko trzeba oddać, że się ruscy napracowali. Gdyby ktoś chciał mi podpowiedzieć, że jest opcja gry w trybie offline na oryginalnym kliencie to bez modów jakie daje mi SPT nie widzę żadnej korzyści.
Cały czas mnie zastanawiają ludzie, którzy najpierw jak ja dali się ruskim oszukać kupując EoD (wszystkie nowe dodatki, które miały być za free nie są) a na co dzień ignorują fakt, że w grze jest masa cheterów. Gdzieś na YT ostatnio ktoś policzył, że na 7 wejść na mapę przynajmniej raz się trafia. Przy extraction shooterze dopuszczanie nieuczciwych graczy powinno być bezwględnie tępione ale nie jest, bo to zawsze dodatkowe sprzedane licencje...
Nie ma jak to się chwalić zakupem od ruskich gry, której sam nikita ma kontakty z ruskimi grupami walczącymi na Ukrainie. Brawo ty!
ruskie gry powinny być przez europejeskich graczy i dziennikarzy. Btw jeśli na forum gry napiszecie cokolwiek o ukrainie, z miejsca zdejmują takie komenatrze:D