Zabawni ludzie.
Przestań dodawać zawartość. Napraw to co masz
Czemu ciągle przebudowujesz. Dodaj nową zawartość
No nie dogodzisz.
Ale fakt. Gra się niewiele zmieniła od tego co było na premierę. Z większych zmian, możemy wydobywać sol i robić kiełbasy. No i komputerowi gracze tworzący osady widmo(niby są i funkcjonują ale nie zbierają żywności, nie zbierają drewna, a jak przejmiesz to od razu masz kilka klęsk do ogarnięcia)
Zainstalowałem po 2 latach. Pograłem 30 min - usunąłem. Niestety... A zapowiadało się dobrze

Z tą grą wydawcy Manor Lords jest wg mnie taki problem, że autor, dopiero po wielkim sukcesie ea, zaczął ją na poważnie projektować. Miał tech demo ale nie miał gry i dopiero od niedawna tak naprawdę ją tworzy. Stąd te pytania do społeczności, rzucanie pomysłami... Jeszcze długa droga zanim coś sensownego z tego będzie.
Ja się przerzuciłem na Farthest Frontier, którą bardzo polecam. To co prawda trochę inny rodzaj gry, akcenty są inaczej rozłożone ale tutaj od razu widać, że projekt był przemyślany od początku do końca i wyszło bardzo fajnie.
Manor lords jest trochę mniej wybaczające.
A twórca miał idee, ale sam pomysł na grę to za mało, bo jeszcze trzeba to ubrać w gameplay a bez doświadczenia trudno to zrobić.