Komentarze do wiadomości: Gracze są pewni: to była wielka porażka Blizzarda. Jeśli chciałeś zostać legendą WoW, miałeś tylko 9 godzin

Forum Gry MMO
Dodaj komentarz
20.03.2026 10:53
1
odpowiedz
Mialun
0
Junior

klasyczny blizz, lenistwo tworcow znowu wybija poza skale

20.03.2026 11:01
2
odpowiedz
Procne
90
Generał

Chyba trochę przesadzają. Czym to osiągnięcie się różni od osiągnięć za wylevelowanie postaci do maksa, jako pierwszy po premierze dodatku?

20.03.2026 11:34
Kwisatz_Haderach
3
1
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
23
GIT GUD or die trying

Via Tenor

Wczoraj po pracy juz nie kupilem bulek, bo nie bylo. FOMO.

Ci ludzie maja tak sprane mozgi internetem i nic nie znaczacym buzzwordem, ze az zal patrzec.
Ja sie naprawde zastanawiam, jak ludzie z taka mentalnosci funkcjonuja na codzien.
Bo to nie jest zadne "FOMO", to jest nastawienie najwaznejszej osoby na swiecie i poczucie ze caly swiat ma sie dostosowac do mojego planu dnia.
Biorac pod uwage ze to jest gra video, to to juz podchodzi pod zaburzenia psychologiczne.

Działania Blizzarda w World of Warcraft znów zdenerwowały fanów.

Klamliwa narracja gola znow zdenerwowala normalnych czytelnikow.

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-03-20 11:43:36
20.03.2026 11:34
DocHary
4
odpowiedz
DocHary
87
Unclean One

Nie obchodzi mnie, że komuś uciekł nowy mount czy achiev sprzed nosa.
Prawdziwy problem generują sami gracze, kiedy to po paru tygodniach od startu sezonu wszyscy żądają achiev z raidu, inaczej nikt cię do grupy nie przyjmie i jak ten pajac przez pół godziny odświeżasz wyszukiwarkę. I tu nie jest już FOMO czy jakieś bezwartościowe kosmetyki, tylko zwyczajne "jak się spóźnisz, to ci utrudnimy grę". Ja rozumiem, że ludzie są dzbany i wchodzą bez znajomości taktyk, ale ogarnięci co grają np. rzadziej mają również postawioną ścianę.

20.03.2026 12:24
SerwusX
5
odpowiedz
SerwusX
113
Marszałek

Premium VIP

Chciałbym mieć takie problemy, jakie mają ci gracze. FOMO z powodu jakiegoś osiągnięcia to już wyższy poziom.

Forum Forum Gry MMO
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl