To niech grają ssf albo prywatne ligi. Też mi k**** problem, zawsze znajdzie sie sposób żeby zepsuć ekonomię
Chyba ktoś tutaj, nie rozumie po co POE2 jest dostępne w becie, za te 120zł, każdy kto tera gra, jest testerem nowych mechanik i balansu, przecież to wiadome ze dużo rzeczy bedzie do poprawy
Przy okazji fixa mogliby dać Fubgonowi perma. Chłop leci non stop na exploitach, ale pewnie za dużo widzów żeby bana wyrwał.
Ehhh, nie cierpie typa. Ale ladnie pokazuje dzisiejsza mentalnosc graczy ktora ma podejscie typu "bede robil cos czego nie lubie przez 12 godzin dziennie bo ma to najlepsze nagrody".
Niestety GGG probuje dogadzac tego typu graczom rezygnujac ze swojej wizji co do gry. Niestety dotyczy to zarowno PoE1 jak i PoE2.
I przez takie rzeczy wolę się trzymać PoE 1... Kiedyś był na PoE 2 hype, a teraz jedyne co to goni własny ogon... Podziękowałem pięknie i dałem sobie z PoE 2 spokój.
Gra dalej jest w EA i nawet nie ma wszystkich aktów, więc takie narzekania dopóki nie wyjdzie wersja 1.0 są po prostu śmieszne.
Akurat Temple to nie problem, wreszcie ludzie mają szansa na szybkość w ogóle widzieć mirror i dalej płaczą, że jest problem. Chciałbym widzieć tych ludzi w pracy jak sobie radzą I jak zaawansowanymi rzeczami się zajmują, bo coś wątpię, że są to ludzie z zawodami powyżej 3 poziomu NVQ.
Po pierwsze, gra cały czas znajduje się w fazie testów i ma status "Early Access". Po drugie, wiadomo nie od dziś, że typowy gracz nie farmi dzień w dzień waluty w grze przez 10-12 godzin.